Football Talk

Λουξεμβούργο - Πορτογαλία 0-6: Σαρωτική κόντρα στο αγαπημένο «θύμα» του Κριστιάνο (videos)

Λουξεμβούργο - Πορτογαλία 0-6: Σαρωτική κόντρα στο αγαπημένο «θύμα» του Κριστιάνο (videos)
Το Λουξεμβούργο φιλοξένησε την Πορτογαλία, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να παίρνει το διπλό με 6-0.
Από νωρίς η Πορτογαλία ήθελε να δείξει τις προθέσεις της στην αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο και να μπορέσει να κάνει το 2/2 στον όμιλό της.

Δεν άργησε πολύ να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Μόλις στο 9’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε κόντρα σε ένα από τα αγαπημένα του «θύματα».

Οι φιλοξενούμενοι που συνέχιζαν να πιέζουν ψηλά, μέσα σε τρία λεπτά είχαν βρει άλλα δύο γκολ. Πρώτα με τον Ζοάο Φέλιξ στο 15’ και αργότερα με τον Μπερνάρντο Σίλβα (18’).


Η υπεροχή των Πορτογάλων ήταν εμφανέστατη και παίζοντας πολύ επιθετικά ήρθε και ένα τέταρτο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είχε υποδεχθεί άψογα την μπάλα από τον Μπερνάρντο Σίλβα και έκανε το 4-0 στο 31’.

 Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά. Αυτό γιατί η Πορτογαλία φαίνεται ότι είχε συμβιβαστεί με αυτό το 4-0 που είχε από το πρώτο μέρος. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι μέχρι το 75’ δεν είχε κάνει καν προσπάθεια για σουτ.

Από την άλλη το Λουξεμβούργο έδειχνε διατεθειμένο να βρει ένα γκολ της τιμής. Κάτι το οποίο δεν έγινε και ίσα που οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή που σκόραραν ξανά. Στο 77’ ο Οτάβιο μετά από πάσα του Ράφα Λεάο, έκανε το 5-0.

 

Οι Πορτογάλοι είχαν μέχρι τη λήξη του ματς μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 85', με τον Ράφα Λεάο να αστοχεί.

Για καλή του τύχη όμως, στο 89', μετά από πάσα του Ρούμπεν Νέβες σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Ενδεκάδες:

Λουξεμβούργο (Χολτζ):
Μόρις, Γιανς, Μαρτίνς, Χάνοτ, Πίντο, Γκέρσον, Μαρτίνς Περέιρα, Σινάνι, Μπαρέιρο, Τιλ, Ροντρίγκες

Πορτογαλία (Μαρτίνεθ): Πατρίσιο, Μέντες, Περέιρα, Ντίας, Αντόνιο Σίλβα, Νταλότ, Μπερνάρντο Σίλβα, Παλίνια, Μπρούνο Φερνάντες, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζοάο Φέλιξ 

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0