Football Talk

Ίντερ: Μια ενδεκάδα παικτών έτοιμη προς αποχώρηση!

Ίντερ: Μια ενδεκάδα παικτών έτοιμη προς αποχώρηση!

 

Ριζικές αλλαγές αναμένονται στην Ίντερ το εφετινό καλοκαίρι, με την ομάδα του Μιλάνου να έχει στην «πόρτα της εξόδου» μια ενδεκάδα παίκτες!

Όχι έναν, ούτε δύο, ούτε τρείς. Έντεκα ποδοσφαιριστές είναι στη "λίστα αποχώρησης" από την Ίντερ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα από το Μιλάνο ετοιμάζεται για... λίφτινγκ και θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές του ρόστερ!

Οι «νερατζούρι» χρειάζονται χρήματα ώστε να μπορέσουν να κινηθούν στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι και για αυτό το λόγο είναι έτοιμοι να πουλήσουν μια ολόκληρη ενδεκάδα ποδοσφαιριστών! Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Χοακίν Κορέα και Ντένζελ Ντάμφρις είναι οι τρεις τελευταίοι που προστέθηκαν στη "μαύρη λίστα".

Δεδομένη είναι και η αποχώρηση των Ρομέλου Λουκάκου (θα επιστρέψει στην Τσέλσι), Μίλαν Σκρίνιαρ (έχει υπογράψει στην Παρί), Φραντσέσκο Ατσέρμπι ενώ και ο Ραούλ Μπελανόβα θα επιστρέψει στην Κάλιαρι, από όπου και η Ίντερ τον πήρε ως δανεικό.

Υπάρχουν όμως ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές των οποίων το μέλλον είναι στον «αέρα». Έντιν Τζέκο και Στέφαν Ντε Φράι βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Ίντερ, ωστόσο οι εξελίξεις δεν είναι οι αναμενόμενες. Επιπλέον, Χαντάνοβιτς και Ντ' Αμπρόσιο περιμένουν τη σειρά τους για επέκταση συμβολαίου (και των δύο λήγουν τον Ιούνιο).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0