Football Talk

Άρης: Κάθε πέρυσι και καλύτερα στα ντέρμπι οι «κίτρινοι»

Άρης: Κάθε πέρυσι και καλύτερα στα ντέρμπι οι «κίτρινοι»

 Οι φετινές χαμηλές επιδόσεις του Άρη κόντρα στους άλλους μεγάλους δημιουργεί μια παράδοση που στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θέλουν γρήγορα να βάλουν τέλος.

Σχετικά Άρθρα

Ο Άρης, παρά την προσπάθειά του, γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ηττήθηκε, έπειτα από ανατροπή, με 1-2 από τον «Δικέφαλο του Βορρά», κάνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ κακό ξεκίνημα στα play off του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Απόστολου Τερζή, δείχνει να δημιουργεί μια άσχημη παράδοση απέναντι στις άλλες μεγάλες ομάδες της Stoiximan Super League, η οποία ξεκινάει ήδη από την περσινή σεζόν. 

Ο «κακός δαίμονας» του Άρη, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός, αφού στις τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, μετράει μόλις μία νίκη, και αυτή την περσινή σεζόν όταν είχε επικρατήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0, χάρη σε γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ίδια κατάσταση και με τον ΠΑΟΚ αφού φέτος σε τρία παιχνίδια μετράει μόλις ένα βαθμό και αυτό στην αρχή του πρωταθλήματος, όταν είχε μείνει στην λευκή ισοπαλία την 3η αγωνιστική. Αντίθετα, στην Τούμπα γνώρισε την ήττα με 1-0, για να ακολουθήσει η χθεσινή στην πρώτη αγωνιστική των play off με 2-1. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την περσινή χρονιά όπου οι «κίτρινοι» είχαν τρεις νίκες σε τέσσερα ματς κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, με τις δύο μάλιστα να έρχονται μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού σε σύνολο έξι αγώνων τα δύο τελευταία χρόνια μετράει μόλις δύο νίκες και τέσσερις ήττες. Οι δύο νίκες αυτές ήρθαν τον Μάρτιο του 2022 όταν οι Καμαρά και Μπρούνο Γκάμα χάρισαν μια σπουδαία νίκη με 2-1, για να έρθει η δεύτερη νίκη τον Σεπτέμβριο του 2022, με το ίδιο σκορ – με ανατροπή μάλιστα – σε ένα ματς που οδήγησε τους Πειραιώτες σε αλλαγή με τον Κορμπεράν να βλέπει την πόρτα της εξόδου. 

Κόντρα στην ΑΕΚ, ο Άρης δεν έχει δείξει το ίδιο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι, όπου είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη που τον είχε βγάλει στην Ευρώπη αφήνοντας την «Ένωση» σπίτι της. Φέτος όμως η ΑΕΚ έχει πάρει τον αέρα του Άρη και μετράει το απόλυτο με δύο νίκες τόσο στην Αθήνα (3-0), όσο και στην Θεσσαλονίκη με το εύκολο 2-0.

Ο Άρης μέχρι στιγμής βρίσκεται με 40 βαθμούς στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και φαίνεται πως δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή του πορεία όπου είχε τερματίσει τέταρτος. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Τερζή θα πρέπει να γίνει ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικός ώστε να διεκδικήσει καλύτερα αποτελέσματα στα play off. 

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0