Football Talk

Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Καμαρά και Γιαννιώτης «υπέγραψαν» την νίκη του Ατρομήτου!

Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Καμαρά και Γιαννιώτης «υπέγραψαν» την νίκη του Ατρομήτου!

Ξεκίνημα με νίκη για τον Ατρόμητο στα playout, με τους Καμαρά και Έρλινγκμαρκ να διαμορφώνουν το τελικό 2-0 επί του Ιωνικού. Δύσκολη η συνέχεια για την ομάδα της Νίκαιας που χρειάζεται βαθμούς για να μην κινδυνεύσει.

 

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος με τον Καμαρά, έχοντας καλύτερη εικόνα στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιωνικός πίεσε, είχε σημαντικές ευκαιρίες, όμως ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. Ο Γιαννιώτης ήταν παρών όταν χρειάστηκε για τον Ατρόμητο, με τον Έρλινγκμαρκ να σκοράρει στο 89’ και να «κλειδώνει» τη νίκη για τους Περιστεριώτες.

1ο ημίχρονο

Τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, στην πρώτη τελική που δημιούργησε. Ο Αγκιμπού Καμαρά συνδυάστηκε με τον Τζαβίδα μέσα στην περιοχή, βγήκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη και αφού τον προσπέρασε σκόραρε σε κενή εστία.

Ακολούθησαν δύο κλασσικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, με το Χουτεσιώτη να αποκρούει αρχικά το σουτ του Ρομπάιγ, στο 31ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλεθ, πέρασε λίγο άουτ.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ιωνικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Γιαννιώτης είχε απάντηση στο σουτ του Σεμπά μέσα από την περιοχή.

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να πιέσουν. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Κάνιας βρήκε τον Σεμπά στην πλάτη της άμυνας, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι από πλεονεκτική θέση.

Ο Ιωνικός δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, με κύριους εκφραστές τον Σεμπά και τον Μάντζη όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά το πλήρωσε στο 89ο λεπτό, καθώς ο Έρλινγκμαρκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κούεν.

MVP

Ο Καμαρά ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος, όμως ο Γιαννιώτης ήταν αυτός που κράτησε τη νίκη για τον Ατρόμητο στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας απάντηση σε όλες τις απειλές του Ιωνικού.

Η φάση του αγώνα

Η εξαιρετική ενέργεια του Αγκιμπού Καμαρά στο γκολ του Ατρομήτου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κ. Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ (68’ Φριτζόνσον), Καμαρά (80΄ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης (46΄ Ροτάριου), Τζαβίδας (56’ Κιάρτανσον)

Ιωνικός (Μ. Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Μύγας, Ρομαό, Βαλεριάνος, Σάκιτς, Σεμπά (80’ Καμπράλ), Φατιγκά (73΄ Μάνος), Κάνιας, Λόβέρα (54’ Μασάς), Μάντζης

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0