Football Talk

Τα «έβαλε» με τη… Γιουβέντους ο Μουρίνιο!

Τα «έβαλε» με τη… Γιουβέντους ο Μουρίνιο!

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του πήρε μια σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, ο Ζοσέ Μουρίνιο ασχολήθηκε -και- με τη Γιουβέντους!

Το βράδυ της Πέμπτης (16/3) η Ρόμα κράτησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο 0-0. Έτσι οι Ιταλοί που είχαν νικήσει με 2-0 στο πρώτο ματς πανηγύρισαν μέσα στο Ανοέτα την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο δε δίστασε να σχολιάσει τη… Γιουβέντους. « Έχουμε ήδη αποκλείσει δυο καλούς αντιπάλους, τη Σάλτσμπουργκ και τη Σοσιεδάδ. Τώρα είμαστε στα προημιτελικά με πολύ ποιοτικές ομάδες. Όμως, υπάρχουν κάποιες ομάδες που κατά την άποψή μου δε θα έπρεπε να είναι εκεί!»

Ο Special One «φωτογράφησε» τη Γιουβέντους και συνέχισε: «Αν αποκλειστούν από μια διοργάνωση, να πάνε σπίτι τους! Αν λοιπόν το Europa League το κερδίσει μια ομάδα που αποκλείστηκε από το Champions League, δεν θα έχει νόημα για εμένα! Η διοργάνωση είναι για τις ομάδες που το πέρασαν όλο αυτό. Θέλω να πω, η Λάτσιο που αποκλείστηκε από το Conference, δε θα πάει σε άλλη διοργάνωση. Έτσι πρέπει να γίνεται!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0