Football Talk

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Επεισόδια και διακοπή στο Περιστέρι, έπεσαν βεγγαλικά - Έκαναν... βόλτα οι oπαδοί στον περιβάλλοντα χώρο!

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Επεισόδια και διακοπή στο Περιστέρι, έπεσαν βεγγαλικά - Έκαναν... βόλτα οι oπαδοί στον περιβάλλοντα χώρο!
Επεισόδια στο Περιστέρι. Πριν καν συμπληρωθεί ένα τέταρτο στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό, ο αγώνας διεκόπη καθώς μερίδα οπαδών των Περιστεριωτών μπήκε στον περιβάλλοντα χώρο και κατευθύνθηκε προς την απέναντι κερκίδα που φέρονται πως βρίσκονταν φίλοι των «πρασίνων», χωρίς διακριτικά. Έγινε χρήση βεγγαλικού ευθείας βολής, άργησαν να αντιδράσουν οι δύο διμοιρίες της αστυνομίας.
Άλλο ένα «παράσημο» για το ελληνικό ποδόσφαιρο με την αυλαία της κανονικής διάρκειας. Στο Περιστέρι και την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, ο αγώνας διεκόπη.

Κάποιοι οπαδοί του Ατρομήτου όταν αντιλήφθηκαν ότι στην απέναντι κερκίδα βρίσκονταν κάποιοι φίλοι των «πρασίνων» που δεν φορούσαν διακριτικά, πήδηξαν στον περιβάλλοντα χώρο, κινούμενοι προς τα εκείνους. Μάλιστα έγινε χρήση βεγγαλικών με την ελλειπή αστυνομική δύναμη να καθυστερεί να αντιδράσει. Όπως ήταν λογικό, ο αγώνας διεκόπη και οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια.
5831034.jpg5831035.jpg
5831036_1_1.jpg
5831033.jpg

Μετά από διακοπή περίπου μισής ώρα παιχνδιού, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0