Football Talk

Ποστάρισμα του Μπενζεμά γεμάτο... αιχμές προς τον Ντεσάν - Emoji κλόουν και «Τι θράσος, καληνύχτα άγιε Ντιντιέ»

Ποστάρισμα του Μπενζεμά γεμάτο... αιχμές προς τον Ντεσάν - Emoji κλόουν και «Τι θράσος, καληνύχτα άγιε Ντιντιέ»
Ο Ντιντιέ Ντεσάν παραχώρησε την πρώτη του συνένετυξη μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «τρικολόρ» και σε αυτήν έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο φορ της Ρεάλ όμως, αν κρίνουμε από το ποσταρισμά του στο instagram, μάλλον δε συμφώνησε με τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού τεχνικού, απαντώντας με emoji... κλόουν και «αιχμηρές» ατάκες.
Σχετικά Άρθρα
Ο Ντιντιέ Ντεσάν θα συνεχίσει να βρίσκεται θα συνεχίσει να βρίσκεται έως και το ερχόμενο Μουντιάλ (2026) στο.... τιμόνι της Εθνκής ομάδας της Γαλλίας και λίγο διάστημα μετά την παραμονή του στον πάγκο των «τρικολόρ» παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη. Φυσικά από αυτή δεν θα μποούσε να λείπει ο Καρίμ Μπενζεμά και τα όσα έλαβαν χώρα το διάστημα πριν και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον αποκλεισμό του στράικερ της Ρεάλ από την αποστολή και το ενδεχόμενο να συμπεριλμβανόταν σε αυτή στα νοκ-αουτ.

Τρεις περίπου μήνες μετά το σήριαλ με τον Μπενζεμά, ο οποίος είχε δείξει την αδιαφορία του τότε και μετά το τέλος του τουρνουά είχε ανακοινώσει τους τίτλους τέλους του με το εθνόσημο, ο Ντιντιέ Ντεσάν μίλησε στην «Parisien» για όλα αυτά, τονίζοντας πως ο Καρίμ δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει.

«Με προσβάλλει που το λέτε αυτό. Υπάρχει μόνο μία αλήθεια και ο Καρίμ την ξέρει καλά.

Ο Καρίμ μπήκε στην προεπιλογή μας στις 14 Νοεμβρίου μετά από ένα διάστημα που ήταν σχεδόν ανενεργός με τον σύλλογό του. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, η επιστροφή του στις ομαδικές προπονήσεις αναβλήθηκε. Δεν ήταν 100% σίγουρος ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει στο ματς με την Αυστραλία.

Ο Καρίμ ήταν εκνευρισμένος γιατί το Μουντιάλ σήμαινε πολλά για αυτόν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γυρνούσε στις προπονήσεις στις 10 Δεκεμβρίου. Την τελευταία φορά που τον είδα του είπα ''Καρίμ, μη βιαστείς''. Να οργάνωνε την επιστροφή του με τον team manager. Όταν ξύπνησα, είχε ήδη φύγει. Ήταν απόφασή του, δεν θα σας πει κάτι άλλο, το καταλαβαίνω και το σέβομαι»

«Πιστεύετε πραγματικά πως μπορεί να συγκριθεί ένα φιλικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης με την ένταση ενός ημιτελικού Μουντιάλ; Το ταλέντο και το στάτους του δεν αμφισβητούνται, αλλά μπορείτε να φανταστείτε να γύριζε την τελευταία στιγμή; Ο ίδιος ο Καρίμ μού είπε ότι δεν θα ήταν έτοιμος», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γαλλικής ομάδας.
cristianoalanssty_1.jpg

Τα λεγόμενά του ωστόσο δεν βρήκαν και τόσο σύμφωνο τον Καρίμ Μπενζεμά όπως φάνηκε και από την αντιδρασή του στα social media.

Συγκεκριμένα, ανέβασε story στο λογαρισμό του στο Instagam με φωτογραφία από τη συνέντευξη κι έγραψε «Τι θράσος» συνοδεύοντας το ποσταρισμά του με ένα emoji κλόουν! Όμως δεν έμεινε εκεί. Στο δεύτερο story που ακολούθησε, έγραψε χαρακτηριστικά «Καληνύχτα Άγιε Ντιντιέ».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0