Football Talk

Αυτοί οι παίκτες… κινδυνεύουν, στον Παναθηναϊκό, εν όψει πλέι οφ!

Αυτοί οι παίκτες… κινδυνεύουν, στον Παναθηναϊκό, εν όψει πλέι οφ!

Ιδιαίτερα προσεκτικός πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι στο Περιστέρι την Κυριακή, κόντρα στον Ατρόμητο, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο στα πλέι οφ!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

«Πότε έφτασε κιόλας η τελευταία αγωνιστική ρε φίλε», είναι η σκέψη μου εδώ και καμια εβδομάδα. Το παράδοξο όμως είναι πως φτάσαμε μέχρι εδώ χωρίς παρατράγουδα. Φυσικά εννοώντας «παρατράγουδα», αναφέρω κυρίως αναβολές αγώνων. Μόνο μια εις το πηλίκον, αυτή του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, όπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (8/3) και έτσι όπως όλα δείχνουν η κανονική διάρκεια της Super League θα ολοκληρωθεί με επιτυχία βάση του αρχικού προγράμματος που εκδόθηκε στις 27 Ιουνίου, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης και φυσικά το BN Sports βρισκόταν εκεί!

Στο θέμα μας όμως, γιατί πλατειάσαμε! Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και φυσικά μοναδικός του στόχος είναι η νίκη! Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση «χτυπάει» ένα καμπανάκι όμως. Έξι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών.

Πάμε να δούμε τι σημαίνει αυτό επί της ουσίας όμως. Ξεκινώντας από αυτούς που βρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο, δηλαδή τους Κουρμπέλη και Ρούμπεν Πέρεθ. Τα δύο χαφ του «τριφυλλιού» έχουν δεχτεί 6 κίτρινες κάρτες και βρίσκονται στο όριο για τιμωρία 2 αγωνιστικών άνευ αγώνα. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Σένκεφελντ, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα εκτίσει ποινή για τις 4 κίτρινες κάρτες του. Οι δυο επιπλέον προέρχονται από τον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όταν είδε την κόκκινη κάρτα με δυο κίτρινες.

Επίσημα_στοιχεία_ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ_Α.Ο._2022-2023___Super_League_Ελλάδα_-_Google_Chrome_9_3_2023_2_51_00_μμ_2.png

Από την άλλη μεριά όμως, υπάρχουν και οι Χουάνκαρ, Μπρινιόλι, Μπερνάρντ, οι οποίοι έχουν αντικρίσει τρεις φορές την κίτρινη κάρτα και με μια ακόμη θα χρειαστεί να εκτίσουν μια αγωνιστική άνευ αγώνα, ως τιμωρία. Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια των ομάδων σε ποια παιχνίδια θα απουσιάσουν και υποχρεούνται να εκτίσουν την ποινή τους με το ξεκίνημα των πλέι οφ, αναλόγως την τιμωρία του καθενός.

Επίσημα_στοιχεία_ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ_Α.Ο._2022-2023___Super_League_Ελλάδα_-_Google_Chrome_9_3_2023_2_53_48_μμ_2.png

Στην περίπτωση που κανένας από τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν αντικρίσει άλλη κίτρινη κάρτα, τότε… ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αν όμως κάποιος απουσιάσει από οποιοδήποτε παιχνίδι θα είναι μεγάλη απώλεια. Πλέον τα περιθώρια στενεύουν και ο χειρισμός όλων των καταστάσεων πολύ λεπτός, αν φυσικά ο Παναθηναϊκός θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος!

Μια τελευταία επεσήμανση όμως είναι απαραίτητη. Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League, ΟΛΕΣ οι κάρτες από όλους τους παίκτες ΟΛΩΝ των ομάδων αυτομάτως μηδενίζονται. Καταλαβαίνεται λοιπόν, πως χωρίς να υπάρχει γνώση για το ποιο θα είναι το πρόγραμμα των πλέι οφ, πως αποτελεί μεγάλο ρίσκο, κάποιος από τους ανωτέρω ποδοσφαιριστές να κιτρινιστεί!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0