Football Talk

Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: Νέο «δώρο» στην Μπαρτσελόνα και ο τίτλος... απομακρύνεται

Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης 0-0: Νέο «δώρο» στην Μπαρτσελόνα και ο τίτλος... απομακρύνεται
Η Ρεάλ Μαδρίτης «κόλλησε» στο 0-0 (05/03) στην έδρα της Μπέτις και είδε τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα να... εκτοξεύεται στους εννέα βαθμούς!
Δεύτερη σερί απώλεια στη La Liga και πώς να «καλυφθεί» η απόσταση των εννέα βαθμών από την κορυφή; Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο... μηδέν για δεύτερη σερί αγωνιστική στη La Liga, αυτήν τη φορά κόντρα στην Μπέτις (05/03, 0-0) και σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπαρτσελόνα νωρίτερα, μετά το πέρας της 24ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, βρίσκεται στο -9 από την κορυφή!

Αρκετές χαμένες ευκαιρίες από το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, που συνεχίζει να προβληματίζει εντός συνόρων και παρότι απομένουν 14 αγωνιστικές έως το φινάλε της σεζόν, η υπόθεση-τίτλος έχει δυσκολέψει για τα καλά.
Η Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε να βρίσκει το γκολ από νωρίς, αλλά παρότι ο Μπενζεμά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 12', το 0-0 παρέμεινε, μιας και υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 49' προσπάθησε ξανά να σκοράρει, αλλά αστόχησε εντός περιοχής, σε μία ευκαιρία που σπανίως δεν μετατρέπει σε γκολ.

Η μοναδική ουσιαστική απειλή της Μπέτις ήρθε στο 53', ωστόσο, ο Μπόρχα Ιγκλέσιας δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Τιμπό Κουρτουά.

Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, το ματς μετατράπηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο των φιλοξενούμενων. Κανείς, όμως, απότους Ροντρίγκο (61'), Σεμπάγιος (75') και Βινίσιους (76') δεν κατάφερε να λύσει τον «γόρδιο δεσμό».

Το 0-0 (05/03) παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης και κάπως έτσι, ακόμα δύο βαθμοί «χάθηκαν» για τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην προσπάθεια που κάνει για να «υπερασπιστεί» τον τίτλο της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέτις (Μάνουελ Πελεγκρίνι): Μπράβο, Σαμπαλί, Πετζέλα, Λουίς Φελίπε, Μιράντα (87' Άμπνερ), Ροντρίγκες, Καρβάλιο (80' Γκουαρδάδο), Ρουιμπάλ (87' Χοακίν), Ρόδρι, Πέρες (71' Λουίς Ενρίκε), Ιγκλέσιας (71' Γουίλιαμ Ζοσέ).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Λούκας Βάσκεθ (59' Καρβαχάλ), Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά (63' Νάτσο), Βαλβέρδε, Τσουαμενί (64' Σεμπάγιος), Κρόος (87' Ροντρίγκες), Ροντρίγκο, Βινίσιους Τζούνιορ, Μπενζεμά.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0