Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1: Τέλος και μαθηματικά τα πλέι-οφ για τους Περιστεριώτες

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1: Τέλος και μαθηματικά τα πλέι-οφ για τους Περιστεριώτες

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League. Οι Ζουκάνοβιτς και Ρομπάιγ ήταν οι σκόρερ του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολύ μεγάλη ευκαιρία και δοκάρι με τον Αγκιμπού Καμαρά.

Στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη, διεξήχθη η πρώτη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League, ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο ξεκίνημα του δευτέρου.

Ένα αποτέλεσμα βέβαια που δεν άφησε ικανοποιημένους τους Περιστεριώτες οι οποίοι πλέον και μαθηματικά θα αγωνιστούν στα πλέι-άουτ, με την εξάδα των πλέι-οφ να «κλειδώνει».

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν από την σέντρα στη μνήμη των θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών, ενώ υπήρχαν και δύο πανό στο γήπεδο με σαφή αναφορά στο συμβάν που συγκλόνισε τη χώρα.

5823720.jpg

5823719.jpg

1ο ημίχρονο

Χωρίς μεγάλες ευκαιρίες, αλλά με γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος στην πρώτη καλή στιγμή του στο ματς, βρήκε δίχτυα και πήρε κεφάλι στο σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 21’ ο Έντερ Γκονζάλες με μία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων έβγαλε τετ-α-τετ τον Ρομπάιγ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Παπαδόπουλο για το 1-0. Ωστόσο, ο Γάλλος είχε υποδειχθεί αρχικά σε θέση οφσάιντ από τον επόπτη και έτσι χρειάστηκε η συμβολή του VAR για να κατακυρωθεί το γκολ.

Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία, να εκμεταλλευτούν στη συνέχεια τα κενά που άφησαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έψαχναν κι αυτοί να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο.

2ο ημίχρονο

Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο από άποψη ρυθμού. Μάλιστα ο Αστέρας κατόρθωσε να ισοφαρίσει στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Από εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα στο 51’, ο Ζουκάνοβιτς με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στη γωνία του Γιαννιώτη.

Στη συνέχεια το ματς έγινε… ροντέο με την μπάλα να πηγαίνει «πάνω-κάτω» και τις δύο ομάδες να ψάχνουν έντονα ένα ακόμη γκολ. Στο 69’ ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει εκ νέου προβάδισμα, όμως ο Παπαδόπουλος και το δοκάρι είπαν «όχι» στο σουτ του Αγκιμπού Καμαρά.

Στο 78’ ο Ιγκλέσιας από μακριά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιαννιώτη, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Φριντζόνσον για τους φιλοξενούμενους στο 85’.

Στα τελευταία λεπτά, ο Ατρόμητος πίεσε λίγο περισσότερο για ένα γκολ, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι και έτσι το 1-1 έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα.

MVP

Ο Γκαετάν Ρομπάιγ ήταν αυτός που ξεχώρισε στον αγωνιστικό χώρο, όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε αλλά για τη συνολική προσφορά του στον Ατρόμητο, τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

Η φάση του αγώνα

Η μεγάλη ευκαιρία του Αγκιμπού Καμαρά στο 69’ θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Α. Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Άλβαρες, Αλάγμπε (52' Ιγκλέσιας), Μουνάφο (88' Προύντζος), Ριέρα (73' Ριέρα), Σίτο (89' Σανταφέ), Ζουγλής (73' Μπερτόλιο), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Κ. Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες (67' Έρλινγκμαρκ), Κούεν (75' Φριντγιόνσον), Καμαρά, Ρομπάιγ, Ροτάριου (74' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74' Τζαβίδας).


Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0