Football Talk

Μαρσέιγ - Παρί 0-3: Μέσι και Εμπαπέ έδωσαν... απαντήσεις σε μια βραδιά γεμάτη ρεκόρ! (video)

Μαρσέιγ - Παρί 0-3: Μέσι και Εμπαπέ έδωσαν... απαντήσεις σε μια βραδιά γεμάτη ρεκόρ! (video)
Το classique βάφτηκε... παριζιάνικο και γι΄ αυτό φρόντισαν οι Μέσι και Εμπαπέ (3-0 τη Μαρσείγ στη Μασαλλία). Οι δύο σουπερ των πρωτευουσιάνων συνεργάστηκαν και στα τρία γκολ της αρμάδας του Γκαλτιέ, έβγαλαν αντίδραση σε ένα σημαντικό ματς στο δύσκολο «φεγγάρι» που περνά η ομάδα και έφτασαν σε αριθμούς... ορόσημο σε ατομικό επίπεδο.
Σχετικά Άρθρα
Οι μεγάλοι παίκτες κρατούν τις απαντήσεις τους για το γήπεδο και φροντίζουν να τις δίνουν σε πολυαναμενόμενες παραστάσεις όπως το σκηνικό στη Μασαλλία. Η ποδοσφαιρική Γαλλία φόρεσε τα... καλά της για να υποδεχθεί το «classique» όμως το ματς μόνο ως ντέρμπι δεν εξελίχθηκε και αυτό οφείλεται στους Μέσι και Εμπαπέ. Μεταξύ άλλων και το βαθμολογικό αντίκρυσμα ήταν μεγάλο για το παιχνίδι αυτό μιας και οι Παριζιάνοι μετά το πέρας της 25ης Αγωνιστικής αποστπάστηκαν στο +8 από τη Μαρσέιγ.
Η μαγική δυάδα του Παρισιού έκανε πράματα και θάματα στο χορτάρι του Βελοντρόμ, «σμπαράλιασε» την άμυνα της Μαρσέιγ και έστειλε μήνυμα προς Βαυαρία μεριά ενόψει της ρεβάνς για τους «16» του Champions League. Έφτασε τα 700 γκολ σε συλλογικό επίπεδο ο Pulga, 200αρισε ο Εμπαπέ στην Παρί, μπάινοντας σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε το σκορ για την Παρί στο 25ο λεπτό με ωραίο συρτό σουτ, έπειτα από κάθετη πάσα του Λιονέλ Μέσι για να αντιστραφούν οι ρόλοι 4 λεπτά αργότερα (29'). Ο Γάλλος αστέρας έβγαλε την παράλληλη πάσα και ο Pulga έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 55ο λεπτό, με τον Αργεντινό να σκάβει μαγικά πάνω από τους αμυντικούς των Μασσαλών και τον Εμπαπέ να σουτάρει στην κίνηση από διαγώνια θέση για το τελικό 3-0! Η Μαρσείγ δεν έμεινε απαθής στον αγωνιστικό χώρο (είχε περισσότερες τελικές από την Παρί), όσο κι΄αν δείχνει κάτι τέτοιο το τελικό σκορ όμως η βραδιά άνηκε ολοκληρωτικά στους Μέσι-Εμπαπέ με τη σκηνή να τους ανήκει ολοκληρωτικά
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0