Football Talk

Μίλαν: Όταν το ιταλικό στυλ και η γαλλική φινέτσα αποτυπώνονται σε μια… φανέλα! (video)

Μίλαν: Όταν το ιταλικό στυλ και η γαλλική φινέτσα αποτυπώνονται σε μια… φανέλα! (video)

Μία ποδοσφαιρική φανέλα που θα μπορούσε να κοσμεί τις βιτρίνες των ακριβότερων οίκων μόδας έχει πλέον η Μίλαν με τους «ροσονέρι» να παρουσιάζουν την 4η εμφάνισή τους, η οποία απλά τα… σπάει.

Μιλάνο, Παρίσι, μόδα, στιλ, φινέτσα, άποψη και όλα αυτά υπό τη… σκεπή της Μίλαν. Είναι δυνατόν το αποτέλσμα να μην είναι το λιγότερο εντυπωσιακό; Μάλλον όχι κρίνοντας από τις φωτογραφίες και τις λεπτομέρειες.

Μπορεί οι «ροσονέρι» να ετοιμάζουν την τελετή παράδοσης των σκήπρων τους για το... ηφαίστειο της Νάπολι παρόλα αυτά όχι μόνο δεν αμελούν το image τους αλλά φροντίζουν μάλιστα να το εμπλουτίζουν και να το εξελίξουν.

Η Μίλαν παρουσίασε την 4η εμφανισή της για φέτος, τα αποκαλυπτήρια της οποίας μάλιστα πρόκειται να γίνουν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αταλάντα το βράδυ της Κυριακής (26/2) και το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο… γκράντε.

Η συνεργασία της Puma με το γαλλικό οίκο Koche δημιούργησε ένα έργο τέχνης και οι κομψοί, Ζιρού και Ερναντέζ, δεν θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν τα... μοντέλα για την παρουσίαση αυτή. Όταν η φαντασία λοιπόν έρχεται και δένει με το… στυλ, τότε το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι. Απολαύστε την.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0