Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Συγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να κερδίζουμε κάθε ματς 4-0» (video)

Γκουαρδιόλα: «Συγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να κερδίζουμε κάθε ματς 4-0» (video)

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπορεί να κερδίζει σε κάθε ματς 4-0 στάθηκε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος τόνισε ότι ήταν χαρούμενος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ έδωσε και εξήγηση για το ότι δεν χρησιμοποίησε καμία αλλαγή.

Σχετικά Άρθρα

Η Μάντσεστερ Σίτι είδε τη Λειψία να μένει όρθια στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Champions League. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και φυσικά άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Μετά τον τέλος του παιχνιδιού ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το τι πήγε στραβά, για τις αλλαγές που δεν χρησιμοποιήσε, καθώς και για το πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του στην τελευταία φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουαρδιόλα:

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο;

«Ανέβασαν το ρυθμό τους, πίεσαν ακόμα περισσότερο ψηλά και εμείς είχαμε πρόβλημα στο ‘χτίσιμο’ των επιθέσεων. Μετά το 1-1 βέβαια εμείς επιστρέψαμε στο παιχνίδι και κάναμε ένα καλό τέταρτο ως το φινάλε. Είχαμε καλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα. Τώρα όλα θα κριθούν στο Μάντσεστερ».

Είστε χαρούμενος για το πρώτο ημίχρονο;

«Είμαι χαρούμενος για όλο το ματς. Όχι μόνο για το πρώτο ημίχρονο. Τι περιμένετε; Να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε 4-0; Με όλο τον σεβασμό. Δεν είναι ρεαλιστικό αυτό. Δεν είναι φιλικός αγώνας, είναι μία σημαντική διοργάνωση. Αρκετές μεγάλες ομάδες είναι ήδη εκτός. Είναι δύσκολο.

Με τόσα ματς σε μικρό διάστημα. Τα ταξίδια για τα εκτός έδρας ματς. Είμαστε μία καλή ομάδα, που κάνουμε αρκετά πράγματα σωστά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Και για όσους νομίζουμε ότι θα νικάμε συνέχεια 4-0, συγνώμη αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Γιατί δεν κάνατε καμία αλλαγή στο παιχνίδι;

«Όχι, η ομάδα έπαιζε καλά. Ειδικά στο χώρο του κέντρου. Σίγουρα σκέφτηκα την κούραση, αλλά στο τέλος αποφάσισα να συνεχίσω με τους ίδιους 11 στο χορτάρι».

Θα έπρεπε να είχατε πάρει πέναλτι στο φινάλε;

«Δεν είδα τι έγινε, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0