Football Talk

Serie A: Οδηγεί τη Λάτσιο ο Ιμόμπιλε, δίχως νικητή στο «Αρτέμιο Φράνκι»!

Serie A: Οδηγεί τη Λάτσιο ο Ιμόμπιλε, δίχως νικητή στο «Αρτέμιο Φράνκι»!

Επιστροφή στις νίκες για τη Λάτσιο μετά την εντός έδρα ήττα από την Αταλάντα, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να κάνει τη διαφορά (0-2). Από ένα βαθμό πήραν Φιορεντίνα και Έμπολι στη Φλωρεντία (1-1).

Η Λάτσιο «πέρασε» από την έδρα της Σαλερνιτάνα και μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Serie A. Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δίχως να καταφέρει να σκοράρει. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ανέλαβε δράση στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο προσωπικά τέρματα στο 60ο και 69ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Ντίλαν Μπρον είδε την κόκκινη κάρτα στο 89ο λεπτό, παραχωρώντας πέναλτι. Ο Λουίς Αλμπέρτο ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε όμως από τον Σέπε, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Φιορεντίνα υποδέχθηκε την Έμπολι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ιταλιάνο ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Καμπιάγκι στο 29ο λεπτό. Το γκολ του Μπαράκ στο 37’  ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα οι «Βιόλα» ισοφάρισαν με τον Καμπράλ. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.


Πάνος Κορομηλάς

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0