Football Talk

Ολυμπιακός: «Αιώνιους δεσμούς με τον Μαρσέλο» - «Αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα» λέει ο Βραζιλιάνος

Ολυμπιακός: «Αιώνιους δεσμούς με τον Μαρσέλο» - «Αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα» λέει ο Βραζιλιάνος

Ο Μαρσέλο αποτελεί και επίσημα παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να αποχαιρετά τον Βραζιλιάνο, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε το δικό του αντίο.

Ο Μαρσέλο έπιασε λιμάνι τον Σεπτέμβριο, προκαλώντας… πανικό σε ολόκληρη την Ελλάδα με τη μεταγραφή του. Το αποτέλεσμα, όμως, δεν ήταν το αναμενόμενο, με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί εδώ και λίγη ώρα και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ανάρτησή τους στα social media αποχαιρέτησαν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ:

«Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Ο χρόνος που έμεινε μαζί μας ήταν σύντομος αλλά αρκετός για να δημιουργήσει αιώνιους δεσμούς. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά θα έχει πάντα φίλους

Ο Μαρσέλο με τη σειρά του έδωσε το δικό του αντίο στην ομάδα του Πειραιά:

«Έζησα αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, στις οποίες με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν όλη μου την καρδιά και αυτή δεν θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτή την καταπληκτική χώρα

Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Παρόλο που η σύντομη παραμονή, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα εκεί θα σημαδεύονται για πάντα στη ζωή μου. Σήμερα σας αποχαιρετώ αλλά αφήνω την στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου, όλους τους εργαζόμενους και τους οπαδούς του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον!

Ευχαριστούμε Ολυμπιακέ

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0