Football Talk

Γκάφα από τον γκολκίπερ του Πανιωνίου Κ14, κλάμα και αγκαλιά από τους παίκτες του Ατρομήτου! (video)

Γκάφα από τον γκολκίπερ του Πανιωνίου Κ14, κλάμα και αγκαλιά από τους παίκτες του Ατρομήτου! (video)

This is football: Φοβερή στιγμή μάς χάρισαν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ14 του Πανιωνίου και του Ατρομήτου, όταν έσπευσαν όλοι να αγκαλιάσουν και να παρηγορήσουν τον τερματοφύλακα των «κυανέρυθρων», μετά από λάθος που έκανε και αφού έβαλε τα κλάματα!

Την περασμένη Κυριακή (12/02), η Κ14 του Πανιωνίου αντιμετώπισε τον Ατρόμητο σε έναν αγώνα που θα θυμόμαστε για καιρό χάρις σε μία όμορφη χειρονομία των 22 ποδοσφαιριστών.

Σε μια φάση που δεν… μύριζε γκολ, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου προσπάθησε να διώξει, βρήκε… αέρα και δέχτηκε γκολ, με αποτέλεσμα να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο και να κλαίει! Αμέσως, ο προπονητής του, Δημήτρης Κυρούλης φώναξε «δεν πειράζει» και ο πάγκος της ομάδας του άρχισε να χειροκροτάει.

Αμέσως, οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν, ενώ αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έτρεξαν και πήραν όλοι αγκαλιά τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου σε μια άκρως συγκινητική σκηνή.

«Μία ιδιαίτερη και, συνάμα, συγκινητική στιγμή βίωσαν όσοι βρίσκονταν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στο Fous de foot της Βάρης για την αναμέτρηση της ομάδας μας, την οποία προπονεί ο Δημήτρης Κυρούλης, με την αντίστοιχη του Ατρομήτου Αθηνών, στο πλαίσιο του τουρνουά Attica.

Σε μία ανύποπτη φάση, έπειτα από γύρισμα αμυντικού προς την εστία, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας έκανε κακό υπολογισμό, αποτυγχάνοντας να απομακρύνει, με συνέπεια να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Οντας εμφανώς στεναχωρημένος από την εξέλιξη, έπεσε στο έδαφος και έβαλε τα κλάματα, με τους συμπαίκτες του να επιχειρούν να τον παρηγορήσουν και τον προπονητή μας να του φωνάζει "δεν πειράζει", προσπαθώντας να τον ενθαρρύνει.

Η χειρονομία, όμως, που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προήλθε από την αντίπαλη ομάδα!

Κάτω από θερμό χειροκρότημα και έχοντας δεχθεί πρώτα σχετική παρότρυνση από τον προπονητή τους, Βαγγέλη Κωνσταντίνου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έτρεξαν προς το μέρος του αθλητή μας για να τον αγκαλιάσουν και να τον εμψυχώσουν σε αυτή την άτυχη στιγμή. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι άνθρωποι των πάγκων.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε δημοσίως τον ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, τον προπονητή του, ο οποίος έχει περάσει από την κυανέρυθρη οικογένεια, για το ήθος του, όπως και να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας για την όμορφη χειρονομία τους προς τον αθλητή μας, στέλνοντάς τους την ευχή να έχουν υγεία και πρόοδο!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0