Football Talk

Europa Conference League: Σαρωτική Φιορεντίνα «διέλυσε» την Μπράγκα - Προβάδισμα πρόκρισης για Μπακασέτα

Europa Conference League: Σαρωτική Φιορεντίνα «διέλυσε» την Μπράγκα - Προβάδισμα πρόκρισης για Μπακασέτα

Σέντρα για τα play off του UEFA Conference League (16/2) με την Φιορεντίνα να πετυχαίνει μια πανηγυρική νίκη (0-4) με υπογραφή Γιόβιτς και Καμπράλ. Η Τραμπζονσπόρ με τον Μπακασέτα σε πολύ καλή κατάσταση πήρε προβάδισμα πρόκρισης κερδίζοντας με 1-0 την Βασιλεία.



Η Φιορεντίνα διέλυσε την Μπράγκα με 4-0 σε ένα ματς-εφιάλτη για τους Ισπανούς, σφραγίζοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο προηγήθηκε στο σκορ στο 46’ με φοβερή κεφαλιά του Λούκα Γιόβιτς. Στην συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έγινε το 0-2 για την Φιορεντίνα πάλι με τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος βρήκε ανοιχτό τον δρόμο προς τα δίχτυα και πλάσαρε στην εστία του Βραζιλιάνου πορτιέρε. Στο 79’ ο Καμπράλ διεύρυνε το σκορ κάνοντας 3-0 για τους Ιταλούς. Η Φιορεντίνα σφράγισε την νίκη στο 91’ ξανά με τον Καμπράλ, ο οποίος έκανε το σουτ για το τελικό 4-0.

Στην Τραπεζούντα, με βασικούς Μπακασέτα και Σιώπη, η Τραμπζονσπόρ φιλοξένησε την Βασιλεία και κατάφερε να πάρει την νίκη (1-0) με το πρώτο γκολ να έρχεται στο 65’ από τον Λάρσεν. Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκόμεζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ωστόσο η φάση, ύστερα από έλεγχο, θεωρήθηκε ως μη γενόμενη και τελικά το τέρμα δεν μέτρησε.Ο Τάσος Μπακασέτας βρισκόταν σε πολύ καλή ημέρα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν μεταφράστηκαν σε γκολ για την ομάδα του.


Στο Τοφίκ Μπαχράμοφ του ΜπακούΚάραμπαγκ επικράτησε κόντρα στην Γάνδη με 1-0. Αρχικά στο 51' καταλογίστηκε πέναλτι σε βάρος των φιλοξενούμενων ύστερα από χέρι, ωστόσο ο Σειντάεφ αστόχησε από την άσπρη βούλα και το σκορ παρέμεινε στο 0-0. Το γκολ για τους Αζέρους ήρθε στο 78’ με τον Λεονάρντο Αντράδε να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 0-1.


Ο αγώνας μεταξύ Μπόντο/Γκλίμτ και Λεχ Πόζναν έληξε χωρίς νικητή(0-0) αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ.Οι γηπεδούχοι, παρά την ποδοσφαιρική τους απραξία, ήταν ανώτεροι ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρούν δίχτυα. Συνεπώς, η πρόκριση θα κριθεί στην ρεβανς των δύο ομάδων στο Πόζναν της Πολωνίας. 



Βασιλική Μπαρτζιώτη

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0