Football Talk

Ένα παράδειγμα από τα ήθη και τις αξίες του Παναθηναϊκού! (video)

Ένα παράδειγμα από τα ήθη και τις αξίες του Παναθηναϊκού! (video)
Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας, από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Αϊτορ Κανταλαπιέδρα, ο Ισπανός εξτρέμ υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία με την συγκεκριμένη κίνηση επισφραγίζει τα ήθη και τις αξίες της!

Γραφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Μπορεί ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα να μην συχνάζει τελευταία «μέσα στης Λεωφόρου τα στενά», αλλά σύντομα θα επιστρέψει. Με βεβαιότητα όμως είναι ανάμεσα στους… ρομαντικούς «είμαστε από τη Λεωφόρο». Ο Ισπανός εξτρέμ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα, καθώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» και θα μείνει… για πάντα στον Παναθηναϊκό.

Αφού καλά-καλά δεν έχει καν ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, ο winger του τριφυλλιού, συμφώνησε σε διετή επέκταση συμβολαίου και θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέχρι το 2025. Αυτή είναι μια κίνηση με την οποία ο σύλλογος επισφραγίζει μερικά από τα ήθη και τις αξίες του.

Έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο γλυκοκοίταζαν διάφορες ελληνικές ομάδες και μάλιστα έφτασαν μαζί του στο κομμάτι της προσφοράς, με τον ίδιο να μην δέχεται συνομιλίες πριν κάτσει στο τραπέζι με τον Παναθηναϊκό (με την όρεξη έμειναν). Ένας παίκτης ο οποίος από τον Οκτώβριο του 2022 βρίσκεται στα πιτς, με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της ρήξης χιαστού, ενώ μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή είχε προσφέρει στο σύλλογο τα μέγιστα και τον είχε βάλει το λιθαράκι του για να φτάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, κάνοντας αυτό το ιστορικό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν (παρά την πολύμηνη απουσία του, τέσσερις σχεδόν μήνες μετά είναι ακόμη ο τρίτος σκόρερ της λίγκας). Ναι, σε αυτόν τον παίκτη που ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης, ο Παναθηναϊκός προσέφερε διετές συμβόλαιο και ο Ισπανός θα έχει απολαβές κοντά στο 1,6 εκατομμύρια ευρώ (800.000 ευρώ ετησίως).

Η πρόθεση για ανανέωση φυσικά υπήρχε πριν τον τραυματισμό και από τις δυο πλευρές. Η θέληση επίσης υπήρχε, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονταν ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Από την ημέρα του τραυματισμού του όμως, στον Παναθηναϊκό δεν έβαλαν την υπόθεση στο… χρονοντούλαπο. Αντιθέτως, την είχαν δρομολογημένη, με τον χρόνο να μην πιέζει ιδιαίτερα. Φυσικά, αν ο Αϊτόρ έδινε συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα του, θα μπορούσαν να υπάρχουν προσφορές που το «τριφύλλι» πιθανώς να μην είχε την ευχέρεια να ακολουθήσει οικονομικά.

Κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει «τρελή» την συγκεκριμένη κίνηση, όμως στο κλαμπ είναι βέβαιοι πως ο Ισπανός θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός και είναι μια κίνηση που τιμάει τον σύλλογο και δείχνει σεβασμό απέναντι στον αθλητή. Δεν είναι δεδομένο πως οι ομάδες είναι δίπλα στους αθλητές σε τέτοιες περιπτώσεις και αυτό πρέπει να επισημανθεί. Βέβαια, τον Ισπανός έχει έχει αναλάβει ένα από τα πιο φημισμένα κέντρα αποκατάστασης στον κόσμο, σε ότι αφορά αστραγάλους και γόνατα.

Να ευχηθούμε λοιπόν, ο Αϊτόρ να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται πίσω, αλλά και ακόμη πιο δυνατός μέσα από αυτή την… επώδυνη και δύσκολη διαδικασία. Εξάλλου, «τα διαμάντια φτιάχνονται στην πίεση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0