Football Talk

Σοκ με Νταντσένκο: Στην εντατική μετά από ανακοπή καρδιάς ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ!

Σοκ με Νταντσένκο: Στην εντατική μετά από ανακοπή καρδιάς ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ!

Ο Όλεγκ Νταντσένκο, που αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΚ στη Ζόρια Λουχάνσκι υπέστη τριπλή ανακοπή στην προπόνηση και βρίσκεται στην εντατική!

Ο 28χρονος δεξιός μπακ υπέστη τριπλή ανακοπή σε προπόνηση της Ζόρια Λουχάνσκι, στο camp της ομάδας του στην Τουρκία και έχασε τις αισθήσεις του. Ο γιατρός της ομάδας τον επανέφερε στη ζωή με απινιδωτή.

Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στην ΑΕΚ και έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στην ουκρανική ομάδα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Τουρκίας και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Να θυμίσουμε πως ο Νταντσένκο είχε υποστεί άλλη μια τραγωδία την ημέρα που έφυγε δανεικός για τη Ζόρια, καθώς είχε χάσει τη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα, στις 14 Ιανουαρίου 2022. Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας.

Η σύζυγος του Ουκρανού τον είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Όπως αναφέρουν ουκρανικά δημοσιεύματα, ο 28χρονος μπακ σώθηκε χάρη στην επέμβαση Αυστριακών γιατρών που τον έσωσαν με απινιδωτή, ενώ μάλιστα η καρδιά του σταμάτησε τρεις φορές!

Αυτή τη στιγμή ο Νταντσένκο νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες αναφορικά με την υγεία του, ενώ η Ζόρια δεν έχει σχολιάσει κάτι για την κατάστασή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0