Football Talk

Παναθηναϊκός: Οργασμός ανανεώσεων, Αϊτόρ… ο πέμπτος!

Παναθηναϊκός: Οργασμός ανανεώσεων, Αϊτόρ… ο πέμπτος!
Ο Παναθηναϊκός προχωράει κανονικά το πλάνο για τις ανανεώσεις συμβολαίων, με τον Αϊτόρ να γίνεται ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει μέσα σε μερικούς μήνες!
Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Μέχρι το 2025 θα είναι με κάθε βεβαιότητα, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, στον Παναθηναϊκό! Ο Ισπανός winger του τριφυλλιού τα βρήκε σε όλα με την ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο έχει διετή ισχύ, ενώ παράλληλα υπάρχει και μια οψιόν ανανέωσης στα χέρια της ομάδας, το λεγόμενο και ως «2+1».

Ο Αϊτόρ βέβαια είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής ο οποίος ανανεώνει το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι» την τρέχουσα σεζόν, με το κλαμπ να δείχνει έμπρακτα πως οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν πλέον στην ομάδα έχουν αξία και άπαντες στο Κορωπί θέλουν να κρατήσουν τον κορμό της ομάδας άθικτο.

Πρώτος από όλους, το καλοκαίρι, είχε ανανεώσει ο Χουάνκαρ. Το συμβόλαιο του αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού θα είχε ολοκληρωθεί το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι δυο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή και ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε επέκταση συμβολαίου για δύο χρόνια (μέχρι καλοκαίρι 2024).

χουανκαρ.jpg

Σειρά, μετά από τον Ισπανό, είχε πάρει ο Φακούντο Σάντσες με το τριφύλλι να δινει... παράταση στο συμβόλαιο του Αργεντινού μπακ για ένα χρόνο. Ο Σάντσες κέρδισε αυτή την ανανέωση μέσα από μερικές καλές εμφανίσεις του και πλέον αποτελεί ένα «αξιόπιστο» back-up, πολυεργαλείο στα χέρια του Γιοβάνοβιτς. Εξάλλου, ο 33χρονος Ισπανός έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλο τον άξονα της αμυντικής γραμμής, αρχής γενομένης βέβαια από τα αριστερά!

σαντσες.jpg

Αφού λοιπόν όλα τα συμβόλαια τα οποία έληγαν, ανανεώθηκαν, ήρθε η ώρα μέσα στον Παναθηναϊκό να κοιτάξουν «τι μέλλει γενέσθαι» με τους ποδοσφαιριστές όπου η συνεργασία τους ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι! Δηλαδή; Ρούμπεν Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Κουρμπέλης!

Πρώτος από όλους σε διαπραγματεύσεις μπήκε ο «εγκέφαλος» της ομάδας, Ρούμπεν Πέρεθ. Με βάση την περσινή του, κομβική παρουσία, ο Ισπανός μέσος κέρδισε με το… σπαθί του το νέο του συμβόλαιο στο «τριφύλλι», το οποίο έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025!

πέρθε.jpg

Σειρά πήρε ο «βράχος» της… πράσινης άμυνας, ο Μπαρτ Σένκεφελντ! Ο Ολλανδός στόπερ, πέρασε ένα δύσκολο ξεκίνημα την τρέχουσα σεζόν. Ένας -σκληρός- τραυματισμός στη μέση, με ένα ρωγμώδες κάταγμα στον τρίτο οσφυϊκό σπόνδυλο, τον έβγαλε εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από έναν μήνα. Το γεγονός αυτό, δεν επηρέασε σε τίποτα το σχέδιο ανανέωσης του συμβολαίου του και αυτό αποδείχθηκε. Έτσι η συνεργασία μεταξύ αυτού και της ομάδας, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019, πήρε επέκταση μέχρι τον Αύγουστο του 2025!

σενκεκφελντ_1.jpg

Έτσι, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, έρχεται να γίνει ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει το συμβόλαιο του, σε βάθος μερικών μηνών. Τώρα πλέον, σειρά παίρνει η ανανέωση του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπελη! Με την ανανέωση και αυτού θα ολοκληρωθεί ο… οργασμός των ανανεώσεων!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0