Football Talk

Μπράτσος: «Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν» (video)

Μπράτσος: «Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν» (video)

Ευχαριστημένος από την έκβαση της αναμέτρησης, ήταν ο Κώστας Μπράτσος, καθώς η νίκη ήταν κάτι που δικαιούταν ο Βόλος σύμφωνα με τα όσα δήλωσε.

Ο Βόλος πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως η ομάδα του δικαιούταν αυτή τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος:

Για το ματς:

«Ήταν μια δίκαιη νίκη γιατί είχαμε τον ρυθμό του αγώνα, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, φαινόταν ότι όποιος θα βάλει ένα γκολ αυτός θα έχει και τα ηνία του αγώνα, ευτυχήσαμε και βάλαμε εμείς το γκολ. Στη συνέχεια είχε μία υπεροχή ο Ατρόμητος χωρίς όμως να κινδυνεύουμε και από τη στιγμή που δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στατική φάση, έπεσε η ψυχολογία μας, μας έβαλαν μέσα στην περιοχή μας.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές χάσαμε παιχνίδια χωρίς να το περιμένουμε και τώρα μας το δίνει πίσω. Το είχα ξαναπεί και στο παρελθόν, ότι το ποδόσφαιρο ότι στο παίρνει κάποια στιγμή θα στο δώσει κι εμείς αυτό περιμέναμε τη δική μας στιγμή να μας δώσει αυτό που δικαιούμαστε και σαν ομάδα σήμερα πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Μπορεί να μην παίξαμε το ποδόσφαιρο που δείχνουμε αλλά φανταστείτε πόσο έντονα θέλαμε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουμε να κάνουμε τις ελεύθερες ενέργειες που θέλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για το πόσο κοντά είναι η ομάδα στα πλέι-οφ: 

«Θα το δείξει η επόμενη αγωνιστική, αυτή τη στιγμή κρατάμε μεγάλο μέρος της τύχης στα χέρια μας».

 www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0