Football Talk

Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2: Τη «βύθισαν» στη βαθμολογία με ανατροπή οι Βάσκοι!

Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2: Τη «βύθισαν» στη βαθμολογία με ανατροπή οι Βάσκοι!

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Μεστάγια και «βύθισε» τη Βαλένθια ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Ανατροπή… Ευρώπης από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην έδρα της Βαλένθια, την ώρα που οι «νυχτερίδες» έμειναν για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη και βρίσκονται πια κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έψαξαν ένα γρήγορο γκολ. Στο 9’ ο Καβάνι ήταν άστοχος από καλή θέση, όμως στο 17’ ο Σάμου Καστιγιέχο δεν λάθεψε. Ο Ισπανός πλάσαρε τον Μορίμπα για το 1-0 και έδωσε προβάδισμα στη Βαλένθια.

Το γκολ αυτό όμως «αφύπνισε» την Μπιλμπάο, η οποία ξεκίνησε την αντεπίθεσή της. Αρχικά με τον Βιβιάν στο 21’ προειδοποίησε τον Μαρμαντασβίλι, ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει στην προσπάθεια του Νίκο Γουίλιαμς στο 30’. Ο νεαρός φορ των Βάσκων έφερε το σκορ σε ισορροπία μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Η ολική ανατροπή για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκληρώθηκε στο 72’. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Σανσέτ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Ινιάκι Γουίλιαμς για να κάνει το 2-1.

Ένα σκορ που παρέμεινε ως το τέλος παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, με αποκορύφωμα το σουτ του Ντιακαμπί στο 90’, το οποίος έδιωξε σε κόρνερ ο Μορίμπα.

Έτσι, η Μπιλμπάο ανέβηκε εκ νέου στην 6η θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου ισοβαθμεί στους 32 βαθμούς με την 7η Ράγιο Βαγιεκάνο. Από την άλλη η Βαλένθια έμεινε στους 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 18η θέση και το -1 από τη σωτηρία.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0