Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 0-0: Αποβολή, δοκάρι στο 90+4', αλλά ισοπαλία

ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 0-0: Αποβολή, δοκάρι στο 90+4', αλλά ισοπαλία
ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός «κόλλησαν» στο 0-0 (11/02) στο στάδιο των «Ζωσιμάδων», παρά τις χαμένες ευκαιρίες, κυρίως για τους γηπεδούχους.
Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό (11/02, 0-0) στους Ζωσιμάδες, παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων, ειδικά από το 66ο λεπτό κι έπειτα, που το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ρομαό.

Πέμπτο σερί ματς για τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς νίκη, ενώ μπήκε «στοπ» στο σερί που έχτιζε ο Γρηγορίου, έχοντας το 2/2 ως προπονητής του Ιωνικού.

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Γιώργο Παμλίδη, που έφυγε αμέσως για το νοσοκομείο.

1ο ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 27ο λεπτό. Ο Ριένστρα έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, αλλά αιφνιδιάστηκε από τα λάθη των Σεμπά και Τσιγκρίνσκι και δεν έκανε καλό κοντρόλ.

Τα λεπτά «κυλούσαν» δίχως κάποια μεγάλη ευκαιρία, αλλά το πρώτο μέρος «σημαδεύτηκε» από τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Παμλίδη.

Λίγο πριν το τέλος του, στην προσπάθειά του να πάρει κεφαλιά, προσγειώθηκε απότομα στο έδαφος και «έφυγε» άμεσα από το νοσοκομείο.

2ο ημίχρονο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο των κινήσεων στην αναμέτρηση και παρότι απειλήθηκε στο 48' με την κεφαλιά του Καμπράλ που σταμάτησε ο Σούλης, στο 59ο λεπτό έφτασε ξανά πολύ κοντά στο γκολ.

Ο Πήλιος «πάτησε» περιοχή, έκανε το γύρισμα προς τον Μπάλαν, αλλά αυτός μπροστά σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 66', όταν ο Ρομαό αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Λώλη και αποβλήθηκε, ωστόσο, δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευθούν.

Απείλησαν τόσο με τα σουτ των Μορέιρα και Μπακαδήμα στο 74' και στο 90' αντίστοιχα, όσο και με το δοκάρι του Τζήμα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σόρια. Το γκολ δεν ήρθε, ωστόσο, και το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Ο MVP

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης που «κράτησε» τον Ιωνικό στο ματς με τις επεμβάσεις του, όποτε χρειάστηκε.

Η φάση του αγώνα

Προφανώς, το δοκάρι του Τζήμα στο 90+4'. Ήταν η τελευταία φάση του αγώνα, θα ήταν σίγουρο γκολ νίκης για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο (86' Τζήμας), Ριένστρα (55' Νίνης), Παμλίδης (45' Λώλης), Μορέιρα (86' Λέο), Μπάλαν.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Ρουμπουλάκου, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό (66' αποβ.), Μύγας, Σάκιτς, Κάνιας, Φαντιγκά (46' Καμπράλ), Σεμπά, Λοβέρα (68' Αντούνιες), Μάντζης (74' Μάνος, αλλ. 90+1' Μπουενά).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0