Football Talk

Δημήτρης Καλοσκάμης: Ο 18χρονος που «έλαμψε» στο Παναθηναϊκός - Πόρτο και δικαίωσε τη... Guardian!

Δημήτρης Καλοσκάμης: Ο 18χρονος που «έλαμψε» στο Παναθηναϊκός - Πόρτο και δικαίωσε τη... Guardian!
Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια την Πόρτο, αλλά «πλήρωσε» την αστοχία του και ηττήθηκε με 1-0 από τους «δράκους», αποχαιρετώντας το UEFA Youth League. Οι νεαροί «πράσινοι» έκαναν εξαιρετική προσπάθεια, άγγιξαν την υπέρβαση, με τον Δημήτρη Καλοσκάμη να τραβάει τα βλέμματα των σκάουτερ οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους στη Λεωφόρο με αφορμή τον... δαιμονισμένο φέτος Μπιλάλ!
Μπροστά σε περίπου 2000 οπαδούς της ομάδας στη Λεωφόρο, η Κ19 του Παναθηναϊκού έφτασε πολύ κοντά στην υπέρβαση απέναντι στη φημισμένη παγκοσμίως γα τις ακαδημίες της, Πόρτο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου ηττήθηκε με 1-0, «πληρώνοντας» το γεγονός πως δεν έκανε γκολ τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Πρωταγωνιστής στις περισσότερες από αυτές, ο Δημήτρης Καλοσκάμης.


Ο 18χρονος στη σημαντικότερη παράσταση της καριέρας του δικαίωσε και με το παραπάνω τη Guardian, η οποία τον συμπεριέλαβε στην αρχή της σεζόν στη λίστα με τα 60 μεγαλύτερα ταλέντα της «φουρνιάς» του 2005!



Το 10αρι των Νέων του «Τριφυλλιού» έχει την ικανότητα να παίζει και με τα δύο πόδια, πράγμα που σε συνδυασμό με το ύψος του τον βοηθάει να «τρυπώνει» με ευκολία στις αντίπαλες άμυνες.

Μεγάλωσε στις Σπέτσες και εκεί έγινε αντιληπτός από αρκετούς μεγάλους συλλόγους για να υπογράψει το 2017 στον Παναθηναϊκό. Αρχηγός στην Κ15, μεταπήδησε απευθείας στην Κ19 ως 16χρονος.

Ο Καλοσκάμης υπέγραψε τη σεζόν 2021-22 το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «πράσινους», ενώ συμπεριλήφθηκε και στη προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Κύπρο την περίοδο της διακοπής για το Μουντιάλ!



Σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (Super League, UEFA Youth League) με τη φανέλα της Κ19 του Παναθηναϊκόυ, έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα πέντε φορές.

Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0