Football Talk

Μπόχουμ - Ντόρτμουντ 1-2: Ρόις και Τσαν την οδήγησαν με... ζόρι στα προημιτελικά! (video)

Μπόχουμ - Ντόρτμουντ 1-2: Ρόις και Τσαν την οδήγησαν με... ζόρι στα προημιτελικά! (video)
Με τις... παλιοσειρές σε πολύ καλή μέρα και ένα φανταστικό γκολ από το κέντρο λόγω της έμπνευσης του Εμρέ Τσαν, η Ντόρτμουντ πέρασε από το Μπόχουμ (2-1) και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του DFB Pokal. Στον πάγκο κάθισαν οι Λαμπρόπουλος και Σταφυλίδης - Πρόκριση και για την Νυρεμβέργη.
Χωρίς να θέλξει με την παρουσία της αλλά ούσα πολύ πιο ουσιαστική, η Ντόρτμουντ πέρασε από την έδρα της Μπόχουμ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας και συνεχίζει ακάθεκτη στο θεσμό. Κορυφαίοι για τους Βεστφαλούς ήταν οι... παλιοσειρές (Τσαν και ο αρχηγός Ρόις), έμειναν στον πάγκο οι Σταφυλλίδης και Λαμπρόπουλος.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Ντόρτμουντ ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα με την απίθανη έμπνευση του Τσαν από το κέντρο για να φέρει το ματς στα ίσια η Μπόχουμ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στόγκερ στο 64'. Με την συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα, ήταν η σειρά του αρχηγού να... μιλήσει, δίνοντας τη λύση σε κενό τέρμα μετά από παράλληλη πάσα του Μπέλινγκχαμ.

Νωρίτερα την πρόκριση πανηγύρισε και η Νυρεμβέργη, η οποία επικράτησε με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι της Φορτούνα Ντίσελντορφ, έπειτα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας και «κλείδωσε» την παρουσία της στην οκτάδα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0