Football Talk

Αδερφός Μέσι: «Αν επιστρέψουμε στην Μπαρτσελόνα θα διώξουμε τον Λαπόρτα – Οι Ισπανοί είναι προδότες»

Αδερφός Μέσι: «Αν επιστρέψουμε στην Μπαρτσελόνα θα διώξουμε τον Λαπόρτα – Οι Ισπανοί είναι προδότες»

Σκληρά λόγια από τον αδερφό του Λιονέλ Μέσι, Ματίας, προς τον πρόεδρο αλλά και τον κόσμο της Μπαρτσελόνα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι δύσκολα θα υπάρξει επιστροφή στη Βαρκελώνη.

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη γίνεται όλο και πιο απίθανη, όπως δείχνουν τα πράγματα. Σε πρόσφατες δηλώσεις ο αδερφός του Αργεντινού σούπερ σταρ, Ματίας, «ξεσπάθωσε» προς τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, αλλά και προς τον κόσμο των Καταλανών, χαρακτηρίζοντάς τους ως προδότες!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Μέσι στη συνέντευξή του:

«Έχω ένα κλιπ της SPORT (σ.σ ισπανική εφημερίδα) που λέει ότι ο Μέσι θα πρέπει να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα, γέλασα και είπα ότι δεν θα επιστρέψουμε στη Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμα και να το κάνουμε θα πρέπει να γίνει ένας καθαρισμός. Μεταξύ άλλων θα ήταν να διώξουμε τον Λαπόρτα. Οι άνθρωποι στη Βαρκελώνη δεν τον υποστήριξαν.

Οι οπαδοί θα έπρεπε να κάνουν καμιά πορεία ή κάτι τέτοιο για να φύγει ο Λαπόρτα και να μείνει ο Μέσι, αλλά οι Ισπανοί είναι προδότες. Σας το λέω για να βγει από μέσα μου και να μην ακούμε πράγματα που δεν ισχύουν.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η Μπαρτσελόνα έγινε γνωστή χάρη στον Μέσι. Κανείς δεν τους ήξερε πιο πριν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0