Football Talk

Ο Ζοσέ Μουρίνιο «τελειώνει» τη συζήτηση για τα δοκάρια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο «τελειώνει» τη συζήτηση για τα δοκάρια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ!

Κι όμως! Υπάρχει... δεδικασμένο για το Ατρόμητος-ΑΕΚ και μάλιστα, από τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα ματς της Super League, με ένα της προκριματικής φάσης του Europa League; Μερικές φορές, καθώς φαίνεται, περισσότερα απ' όσα μπορεί να φανταστεί κανείς!

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αναβλήθηκε, καθώς το ύψος των δοκαριών ήταν μικρότερο του προβλεπόμενου, ακολούθησε χορός ανακοινώσεων, απόψεις επί απόψεων, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει ήδη... δεδικασμένο για τέτοιες υποθέσεις, από τον Ζοσέ Μουρίνιο!

"Νόμιζα ότι... ψήλωσα, αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι το τέρμα ήταν πολύ χαμηλό, τουλάχιστον κατά πέντε εκατοστά!"

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την επίσκεψη της Τότεναμ στην έδρα της Σκεντίγια, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Europa League, εν έτει 2020. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Κατά την καθιερωμένη βόλτα τους στον αγωνιστικό χώρο, οι γκολκίπερ της Τότεναμ παρατήρησαν πως τα δοκάρια στις εστίες ήταν πιο χαμηλά απ' ό,τι συνήθως. Το ανέφεραν στον τότε προπονητή των Spurs, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αρνήθηκε να το πιστέψει και θέλησε να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.

Πράγματι, ήταν πέντε εκατοστά κοντύτερα, κάτι το οποίο ανέφερε στον παρατηρητή της UEFA. Η Σκεντίγια αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγή των δοκαριών, το έπραξε εντός των ορισμένων χρονικών ορίων, και εν τέλει, ηττήθηκε με σκορ 3-1.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0