Football Talk

Ραμόν Ράμος Λίμα: Το τροχαίο που… σημάδεψε τη ζωή του νυν παίκτη του Ολυμπιακού! (video)

Ραμόν Ράμος Λίμα: Το τροχαίο που… σημάδεψε τη ζωή του νυν παίκτη του Ολυμπιακού! (video)

Ο Ολυμπιακός για ακόμα μία χειμερινή μεταγραφική περίοδο έδειξε μεγάλη κινητικότητα, αποκτώντας παίκτες που θα συμπληρώσουν το… παζλ. Ένας από αυτούς και μάλιστα ο πιο φέρελπις, είναι ο Ραμόν Ράμος που θα κουβαλάει για πάντα μαζί του μία δραματική ιστορία στην οποία άθελα του πρωταγωνίστησε. Το BN Sports «σκάλισε» και τη βρήκε.

Είναι κάποιες στιγμές που απλά θα θέλαμε να μην έχουν συμβεί. Με κάποιο μαγικό τρόπο κανένας άνθρωπος να μην βρισκόταν στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα όποια θέση και αν λάμβανε στην ιστορία ο εμπλεκόμενος. Και σίγουρα κάτι ανάλογο θα ήλπιζε να είχε συμβεί και ο Ραμόν Ράμος στον ίδιο πριν από δύο περίπου χρόνια στους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού λοιπόν που αν και μόλις 21 ετών έχει καταφέρει να χριστεί δις πρωταθλητής Βραζιλίας με την Φλαμένγκο, πέρα από ευχάριστες αναμνήσεις από την πατρίδα του, έχει και μία… μαύρη σελίδα στη βιογραφία του και μάλιστα ακουσίως.
10162704.webp

Ήταν βράδυ 4 Δεκεμβρίου του 2021 όταν στους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο και πιο συγκεκριμένα στη γειτονιά Barra de Tijuca, έλαβε χώρα ένα δυστύχημα και το νήμα της ζωής τερματίστηκε λίγα λεπτά αργότερα για έναν ποδηλάτη. Το αυτοκίνητο του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, που τότε αγωνιζόταν στην Φλαμένγκο, Ραμόν Ράμος, συγκρούστηκε με ένα ποδηλάτη που βρισκόταν εν ώρα εργασίας (διανομέας φαγητού).

Αμέσως σταμάτησε το όχημα που οδηγούσε και έσπευσε να βοηθήσει τον βαριά τραυματισμένο ποδηλάτη ενώ κάλεσε αμέσως βοήθεια. Παρά τις άμεσες κινήσεις του, ο 30χρονος Ζονάτας Ντάβι Ντος Σάντος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Ο σοκαρισμένος Ραμόν Ράμος μετέβη ευθύς αμέσως στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα δηλώνοντας το ατύχημα ενώ λίγο αργότερα και αφού επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ποδηλάτη, ανέφερε ότι: «Λυπάμαι για το τραγικό δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ του Σαββάτου, στη Barra da Tijuca, Δυτική Ζώνη του Ρίο ντε Τζανέιρο. Από αυτό το ατύχημα κατέληξε ο Jonatas Davi dos Santos», είπε ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Ήμουν εντός της επιτρεπόμενης ταχύτητας όταν ξαφνιάστηκα από τον Τζόναθαν, ο οποίος ήταν πάνω σε ποδήλατο. Αμέσως μετά το ατύχημα, κάλεσα βοήθεια και παρέμεινα στο σημείο παρέχοντας όλη τη βοήθεια και πληροφορίες στις αρχές. Έθεσα τον εαυτό μου διαθέσιμο για να συνεργαστώ με τις έρευνες για την υπόθεση».

Τονίζοντας εν κατακλείδι ότι: «Είμαστε σε επαφή με την οικογένεια του Τζόναθαν για να παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη και να συνεργαστούμε με πιθανά έξοδα ταφής. Είναι μια περίοδος μεγάλης θλίψης και συγκίνησης, αλλά είναι επίσης μια περίοδος σεβασμού και αγάπης για τους άλλους. Ας το περάσουμε μαζί» ήταν τα λόγια του Ραμόν Ράμος.
r947356_1296x729_16-9.jpg

Τα λεγόμενά του επιβεβαιώθηκαν, όντας πλήρως νομότυπος τη νύχτα εκείνη. Το δράμα όμως και η τραγωδία, κυρίως για την οικογένεια του άτυχου ποδηλάτη και κατά δεύτερον για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» είναι αξίας ανυπολόγιστης και πάντοτε θα τα κουβαλάει μαζί του.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0