Football Talk

Αλμέιδα: «Έχασα τον πατέρα μου από την πανδημία! Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας»!

Αλμέιδα: «Έχασα τον πατέρα μου από την πανδημία! Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας»!
Συγκλονιστικά λόγια από καρδιάς του Ματίας Αλμέιδα στην κοπή πίτας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ – «Παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκοψαν το απόγευμα της Τρίτης (31/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε, μεταξύ πολλών, τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και ο Ματίας Αλμέιδα.

5794363_1.jpg

Ο προπονητής μάλιστα πήρε το λόγο και βρισκόμενος απέναντι στις μεγάλες δόξες της ΑΕΚ είπε λόγια από καρδιάς, μιλώντας και για τον πατέρα του, που έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή: «Δίνω μεγάλη σημασία σε τέτοιες εκδηλώσεις. Υπήρξα παίκτης όπως πολλοί από εσάς. Σήμερα είμαι προπονητής, όπως υπήρξατε πολλοί από εσάς. Είναι όμορφο να γίνεται κάτι τέτοιο για εσάς που περάσατε από την ΑΕΚ. Δίνω μεγάλη σημασία στην πρόσκληση. Συγκινούμε όταν βλέπω όταν θυμούνται ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και φυσικά αυτούς που υπάρχουν ανάμεσα μας.

Ακουσα ότι ο πρόεδρός μας θα σας παρέχει χώρους, είναι ευχάριστο αυτό. Όταν κάποιος σταματά να παίζει τον ξεχνούν. Και είναι όμορφο και είναι θετική η αναγνώριση που γίνεται προς τα πρόσωπα σας. Πολλοί από εσάς έχουν αποτελέσει μέρος της ιστορίας αυτού του κλαμπ, άλλοι έχουν προσπαθήσει.

Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα ως ξένοι πριν μικρό διάστημα, αλλά ξέρω πώς όταν βρίσκεσαι με εκείνους που έγραψαν ιστορία, γίνεσαι οικογένεια. Έχασα τον πατέρα μου από την πανδημία, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ για να με έβλεπε να είμαι κομμάτι αυτού του κλαμπ. Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας και εμείς τα παιδιά της. Ελπίζω να γράψουμε και εμείς ιστορία όπως εσείς. Η Ένωση μας κάνει πιο δυνατούς»


Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεσμεύτηκε να παραχωρήσει χώρο στους παλαίμαχους της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Φιλαδέλφεια.

5794365_1.jpg

Ήταν μια όμορφη βραδιά σε οικογενειακό κλίμα, αλλά και με έντονες αναφορές σε αυτούς που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας και ιδιαίτερα στον Στέλιο Σεραφείδη. Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Καραφέσκος στην ομιλία του έκανε αναφορά στον εκλιπόντα προκάτοχό του και παλιό του συμπαίκτη και φίλο, λέγοντας ότι «δεν πρόλαβε να δει την αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέφει στο σπίτι της, αλλά θα μας βλέπει από εκεί ψηλά να απολαμβάνουμε αυτό το παλάτι και θα δίνει την ευλογία του στους ποδοσφαιριστές μας για να φέρουν την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή».

Ο κ. Καραφέσκος στην ομιλία του δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη όλων προς τον κ. Μελισσανίδη για την κατασκευή του νέου γηπέδου και τόνισε τα εξής: «Η ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι εκεί που ανήκει και εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα μείνει για πάντα. Πρόεδρε, σε σένα το χρωστάμε όλο αυτό και σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο ιστορικός ηγέτης της Original 21 Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Θωμά Μαύρο, ο επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτής της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ και πρώην αθλητής στίβου του συλλόγου Γιώργος Ψαρογιάννης, που παρέλαβε την πλακέτα του από τον Νίκο Πανταζή και o Aντιπύραρχος, Διοικητής στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό, Γιώργος Πετρόπουλος, τον οποίο βράβευσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, ο Β' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο team manager Δημήτρης Ναλιτζής, ο σύμβουλος επικοινωνίας Γιάννης Καραλής και ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενος στην ΑΕΚ να πραγματοποιήσει μέσα στο 2023 τους αγωνιστικούς της στόχους.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης.

I-PROTOCHRONIATIKI-PITA-TOU-SYNDESMOU-PALAIMACHON-TIS-AEK-PICS-DENLARGE.jpg



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0