Football Talk

Καραπαπάς: «Γελοιότητες τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη για τον ημιτελικό»

Καραπαπάς: «Γελοιότητες τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη για τον ημιτελικό»

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στο Instagram πήρε θέση για τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Ανάρτηση με... αιχμηρό τρόπο ανέβασε στα social media ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην «Opap Arena» με την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο παράγοντας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι όλα όσα γράφτηκαν δεν αποτελούν πραγματικότητα και ότι το μόνο που είπαν οι Πειραιώτες είναι ότι απαιτούν από την ΕΛ.ΑΣ να φτάσει η ομάδα στο γήπεδο με ασφάλεια.

Αναλυτικά το μήνυμά του στα social media:

«Με την πρώτη πέτρα θα φύγουμε», «χαρτοπετσέτα να πέσει φύγαμε». Ότι ηλιθιότητα μοιράζει ο κάθε χαχόλος κίτρινος ρεπόρτερ, το χρεώνουν «είπε ο Ολυμπιακός». Το μόνο που είπε ο Ολυμπιακός είναι ότι απαιτούμε από την ΕΛ.ΑΣ να φτάσει η ομάδα στο γήπεδο με ασφάλεια και δεν θα επιστρέψουμε να κινδυνέψει η αποστολή. Τα υπόλοιπα με τις «πρώτες πέτρες» τις «χαρτοπετσέτες» και τα υπόλοιπα είναι γελοιότητες που μοιράζουν ανθρωπάκια και τις αναπαράγουν οι «δημοσιογράφοι» των ιστοσελίδων…»

9126bee2-2880-4c53-8cf8-1169e3120d6a.jpg



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0