Football Talk

Απάντηση της ΑΕΚ στον Άρη: «Το ερώτημα είναι αν η ανακοίνωσή του εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ κοντά μας»

Απάντηση της ΑΕΚ στον Άρη: «Το ερώτημα είναι αν η ανακοίνωσή του εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ κοντά μας»
Η ΑΕΚ λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης κατά της διαιτησίας του μεταξύ τους αγώνα απάντησε στους Θεσσαλονικείς.
Με δική της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε σε εκείνη του Άρη κατά της διαιτησίας, μετά τη νίκη της Ένωσης στο μεταξύ τους ματς.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναρωτιέται αρχικά «αν  η ανακοίνωση του Άρη,  εκδόθηκε στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ κοντά μας», ενώ όσον αφορά τον κ.  Κουτσιαύτη, τονίζεται πως είναι απορίας άξιον, το πως ο συγκεκριμένος διαιτητής, με τέτοια ελλιπή γνώση των κανονισμών σφύρισε σε παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια.

«Όσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάση για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ δεν το καταφέρνουν και δεν θα το καταφέρουν γιατί υπάρχουν πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο.», αναφέρει η ΑΕΚ και προσθέτει για τον Κουτσιαύτη:  «Υπάρχει απορία για το πως ήταν διαιτητής σε αγώνες της Super League μέχρι πριν από λίγο καιρό, έχοντας τόσο ελλιπή κατάρτιση για τους κανονισμούς».

Επίσης τονίζεται για την ανακοίνωση του Άρη: «Οσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάσεις για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν γιατί υπάρχει πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι αν η ανακοίνωση εκδόθηκε στην Βόρεια Ελλάδα ή εδώ γύρω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0