Football Talk

Χιρόνα - Μπαρτσελόνα 0-1: Ο Πέδρι «κέρασε» για τις 100 συμμετοχές με τη «Μπάρτσα»! (video)

Χιρόνα - Μπαρτσελόνα 0-1: Ο Πέδρι «κέρασε» για τις 100 συμμετοχές με τη «Μπάρτσα»! (video)
Τεράστιο διπλό στο ντέρμπι της Καταλονίας πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, που νίκησε με 1-0 τη Χιρόνα με γκολ του Πέδρι (61') και έφυγε στο +6 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.
Έξτρα πίεση στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αυριανού δύσκολου εντός έδρας αγώνα με τη Σοσιεδάδ (29/1, 22:00) πρόσθεσε η Μπαρτσελόνα.

Οι "μπλαουγκράνα" πέρασαν δύσκολα από την έδρα της Χιρόνα με 1-0 (Πέδρι) και ξέφυγαν έξι βαθμούς από τη "βασίλισσα" στη μάχη του τίτλου.
Από την αρχή της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα δυσκολευόταν να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας των παικτών του Μίτσελ. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Τσάβι είδε τον Ντεμπελέ να νίωθει ενοχλήσεις σε μια κούρσα, και τον απέσυρε (25') για να αποφύγει τα χειρότερα. Στη θέση του πέρασε ο Πέδρι, που έφτασε τις 100 συμμετοχές με τους Καταλανούς.



Έπρεπε να φτάσουμε στο 29' για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή, με τον Φάτι να σουτάρει ψηλά από καλή θέση. Το ημίχρονο τελείωσε με ένα αδύναμο σουτ του Πέδρι (40') που δεν ανησύχησε τον κίπερ των γηπεδούχων.

Ποια ήταν η πρώτη στιγμή της επανάληψης; Το 0-1 από τον Πέδρι! Στο 61' η Μπάρτσα πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλα, ο Πέδρι έδωσε στον Φάτι, εκείνος στον Άλμπα που έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο νεαρός Ισπανός με το πέμπτο του γκολ στη σεζόν άνοιξε το σκορ.

Η Χιρόνα παραλίγο να απαντήσει, αλλά στο 73' ο Αραούχο πρόλαβε σωτήρια πριν ο Στουάνι ισοφαρίσει.

Το 0-1 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα, η Μπαρτσελόνα έφυγε στο +6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (με ματς παραπάνω) και ανέβασε το "ρεκόρ" της στα 30 ματς δίχως ήττα απέναντι σε ομάδες από την Καταλονία (22 νίκες, 8 ισοπαλίες).

Χιρόνα (Μίτσελ): Γκασανίγκα, Μαρτίνεθ, Χουάνπε (81' Μαρτίν), Εσπινόσα, Γκουτιέρεθ, Ρομέου, Κόουτο (69' λ.τ. Βίγια), Ερέρα (59' Φερνάντες), Γκαρθία, Ρικέλμε (81' Ρόκα), Καστεγιάνος (69' Στουάνι).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Γκαρθία, Μάρκος Αλόνσο (46' Άλμπα), Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ, Γκάβι, Ραφίνια (88' Κεσιέ), Ντεμπελέ (25' λ.τ. Πέδρι), Φάτι (81' Μπαλντέ).

Μανώλης Μακρόπουλος


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0