Football Talk

«Άσφαιρος» ο Ρονάλντο και αποκλεισμός για την Αλ Νασρ από το Super Cup! (video)

«Άσφαιρος» ο Ρονάλντο και αποκλεισμός για την Αλ Νασρ από το Super Cup! (video)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα στην Αλ Ιτιχάντ κι έτσι η ομάδα του, έμεινε εκτός τελικού Super Cup (3-1).
Μπορεί στο ανεπίσημο ντεμπούτο του κόντρα στην Παρί να σκόραρε δις με τη φανέλα της νέας του ομάδας, παρόλα αυτά ακόμα δεν έχει γράψει το ονομά του στον πίνακα των σκόρερ της Αλ Νασρ σε επίσημο αγώνα και αυτό έχει τις συνέπειές του σε συλλογικό επίπεδο. Έτσι, ο πρώτος τίτλος του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία δεν ήταν γραφτό να έρθει από τώρα.

Η Αλ Ιτιχάντ πήρε από νωρίς «κεφάλι» στο σκορ με τον Ρομαρίνιο (15') για να πάρει διπλό προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Χαμνταλάχ (2-0).
Στο 67' ο Ταλίσκα έβαλε την Αλ Νασρ και πάλι στο παιχνίδι και παρότι πίεσε, όχι μόνο δεν ισοφάρισε αλλά «έφαγε» και τρίτο στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1 με τον Σανκέτι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε όλο το παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει τον αποκλεισμό.

Πλέον η Αλ Ιτιχάντ θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Αλ Φαϊχά, η οποία με τη σειρά της είχε επικρατήσει με 1-0 της Αλ Χιλάλ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0