Football Talk

Και τώρα χαμός στην ΑΕΚ…

Και τώρα χαμός στην ΑΕΚ…

Η επιστροφή (και) του Ελίασον, η άφιξη Φερνάντες, οι υπόλοιποι χαφ – εξτρέμ που είναι «παρών» και οι πολλές επιλογές που έχει στα χέρια του, πλέον, μεσοεπιθετικά ο Ματίας Αλμέιδα.

Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Μέσα Δεκέμβρη ήταν όπου η ΑΕΚ έβλεπε σχεδόν όλους τους πλάγιους επιθετικούς της να μπαίνουν ή να έχουν περάσει χειρουργείο! Ο Ελίασον έσπασε το πόδι του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησαν επεμβάσεις σε Τσούμπερ, Άμραμπατ και τελευταίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς! Στο ίδιο χρονικό σημείο ο Αλμέιδα είχε στις προπονήσεις τον Πάολο Φερνάντες, αλλά δεν είχε δικαίωμα να τον βάλει στους αγώνες πριν μπει ο Γενάρης. Για να καλύψει τα κενά στα άκρα ο προπονητής δοκίμασε τον Πινέδα, αλλά και τον Αραούχο αριστερά, ενώ υπήρξαν αγώνες όπου χρησιμοποιήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία δεξιά. Η δουλειά έγινε…

Φτάσαμε 24 Ιανουαρίου και πλέον όλα είναι διαφορετικά! Στην προπόνηση της Δευτέρας (23/1) ήρθε η ευχάριστη είδηση πως ο Νίκλας Ελίασον ακολούθησε κι αυτός φουλ πρόγραμμα προπόνησης! Ηταν η τελευταία… εκκρεμότητα (υπάρχει φυσικά και ο Μοχαμάντι μόνο στο ιατρικό δελτίο, όμως ο Ιρανός δεν παίζει στα άκρα της επίθεσης) επιστροφής!

Ο Σουηδός, ο οποίος ήταν βασικός στην ΑΕΚ πριν τον τραυματισμό του στις αρχές Νοεμβρίου, έχοντας σε εννέα αγώνες πέντε ασίστ, έρχεται να προστεθεί στα σχέδια του Αλμέιδα!

Πλέον οι λύσεις για τον προπονητή είναι πάρα πολλές! Γίνεται ένας πραγματικός… χαμός στα άκρα της ΑΕΚ και αναμένεται να δοθεί μάχη για μία θέση στη βασική ενδεκάδα!

Ο Γκατσίνοβιτς γύρισε, ο Αμραμπατ γύρισε, ο Τσούμπερ φώναξε κι αυτός «παρών», ο Ελίασον επέστρεψε επίσης! Μέσα σε αυτούς προσθέστε και τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στην αγωνιστική εξίσωση του Αλμέιδα!

Πώς θα τους χωρέσει όλους αυτούς ο προπονητής; Εξαιρετικό ερώτημα, με τις απαντήσεις να δίνονται στο χορτάρι. Έρχονται όμως πολλά ματς και οι ιδέες δε λείπουν. Ολοι οι παραπάνω παίζουν στα άκρα. Σε πρώτη φάση αυτόματα αναμένεται να δούμε τον Πινέδα να επιστρέφει στον άξονα.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν σκέψεις να δούμε κάποιους απ’ αυτούς σε άλλες θέσεις, που μπορούν να παίξουν με την ίδια ευχέρεια. Ο Γκατσίνοβιτς σαφώς παίζει και στον άξονα. Ο Τσούμπερ επίσης μπορεί να αγωνιστεί και στην επίθεση ως δεύτερος επιθετικός, όπως έπαιξε στη Νεάπολη. Ο Άμραμπατ, πάλι, μπορεί να αγωνιστεί στην επίθεση, ως εναλλακτική. Είναι ευχάριστα… προβλήματα αυτά για τον Αλμέιδα να έχει όλους και τόσους πολλούς ποιοτικούς παίκτες στη διάθεσή του! 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0