Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζόρζε Μέντες: «Τσέλσι, Μπάγερν ή… φεύγεις!»

Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζόρζε Μέντες: «Τσέλσι, Μπάγερν ή… φεύγεις!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμούσε διακαώς να συνεχίσει στην Ευρώπη και για το λόγο αυτό φαίνεται πως απείλησε τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, με απόλυση σε περίπτωση που δεν το εξασφάλιζε. Κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα.

«Τσέλσι, Μπάγερν ή απολύεσαι». Αυτά πιθανότατα ήταν τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, έπειτα από την αποδέσμευσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την ισπανική «El Mundo». Ο Πορτογάλος επιθυμούσε έντονα να συνεχίσει στην Ευρώπη και στο Champions League και προσπαθούσε να το καταφέρει με κάθε τρόπο.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν κατέστη εφικτό. Τόσο οι «μπλε», όσο και οι Βαυαροί δεν θέλησαν εν τέλει να κινηθούν για την απόκτηση του CR7. Κάπως έτσι, μία συνεργασία 20 ετών έλαβε τέλος, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να μετακομίζει στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, υπογράφοντας ένα «χρυσό» συμβόλαιο που του εξασφαλίζει 200 εκ. ευρώ ετησίως. Μία μεταγραφή που δρομολογήθηκε από τον Ρικάρντο Ρετζούφε, φίλο του Ρονάλντο και υψηλά ιστάμενο στέλεχος της NIKE.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0