Football Talk

Φούλαμ – Τότεναμ 0-1: «Διπλό» με ιστορικό γκολ του Χάρι Κέιν!

Φούλαμ – Τότεναμ 0-1: «Διπλό» με ιστορικό γκολ του Χάρι Κέιν!

Η Τότεναμ επικράτησε 1-0 της Φούλαμ στο γειτονικό ντέρμπι του Λονδίνου, χάρις σε γκολ του Χάρι Κέιν, με το οποίο μάλιστα «έγραψε ιστορία» και κορυφαίο παίκτη τον Ούγκο Γιορίς!

Σχετικά Άρθρα

Ένα γκολ από τον αρχηγό της, Χάρι Κέιν, ήταν αρκετό για να καταφέρει η Τότεναμ να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από το Κρέιβεν Κότατζ. Μπορεί η Φούλαμ να ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως οι «spurs» ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν στο τέλος αφού ο Γιορίς πραγματοποίησε μία πολύ εμφάνιση και κατόρθωσε να κρατήσει το «μηδέν».

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Κέιν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+2’) με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Μάλιστα, με αυτό το τέρμα έφτασε τα 266 με τη φανέλα της Τότεναμ και ισοφάρισε το ρεκόρ του «θρύλου» του συλλόγου Τζίμι Γκριβς.

Νωρίτερα στο ματς και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίωρο, η Φούλαμ είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ, όμως ο Γιορίς έδειξε τα αντανακλαστικά του και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Ριντ ήταν αυτός που αρχικά απείλησε στο 10' και το 20', ενώ ο Γουίλιαν είδε και αυτός τον Γάλλο κίπερ να του αρνείται το γκολ, λίγο πριν σκοράρει ο Κέιν.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κέιν είχε μία καλή στιγμή στο 57’ για το 2-0, όμως ο Λένο δεν του επέτρεψε να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Τότεναμ. Κάτι που δεν συνέβη ούτε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και ο Άγγλος φορ θα ψάξει για το συγκεκριμένο ρεκόρ στα επόμενα ματς.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90', ο Γιορίς χρειάστηκε εκ νέου να επέμβει ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα της ομάδας του και το κατάφερε, σταματόντας την προσπάθεια του Σόλομον

Χάρις σε αυτή τη νίκη, η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου έφτασε τους 36 βαθμούς μετά από 21 αγώνες στην Premier League και βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ η Φούλαμ έμεινε 7η στους 31 και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την πρώτη τετράδα.

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0