Football Talk

ΑΕΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Ελίασον, «τρέχει» για Άρη ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Σε φουλ ρυθμούς ο Ελίασον, «τρέχει» για Άρη ο Λιβάι Γκαρσία

Ο Νίκλας Ελίασον που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και τα τελευταία νέα σχετικά με την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία ενόψει Άρη.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Νίκλας Ελίασον να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στην Τρίπολη και τον κράτησε εκτός δράσης για τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος για την αγωνιστική επάνοδό του μετρά αντίστροφα, με δεδομένο πάντα ότι ο Σουηδός θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα για να προσαρμοστεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Εκτός του Ελίασον, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, όμως το μεγάλο ζήτημα για το παιχνίδι της Κυριακής (29/1, 19:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Άρη είναι η κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία.

Ο επιθετικός της «Ένωσης» έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Μετά τους απαραίτητους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο θα συνεχίσει τη θεραπεία που ακολουθεί μέσα στην εβδομάδα. Σίγουρα πάντως ο Λιβάι θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ παραμένει ερωτηματικό το αν θα προλάβει το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0