Football Talk

Super League 2: «Έσπασε το ρόδι» ο Θεσπρωτός, ισόπαλο το Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα! (video)

Super League 2: «Έσπασε το ρόδι» ο Θεσπρωτός, ισόπαλο το Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα! (video)

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο Απόλλων Σμύρνης «έσωσε» το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Καλλιθέα (1-1). Μέχρι και ο… τερματοφύλακας σκόραρε στη νίκη του Θεσπρωτού επί του Απόλλωνα Λάρισας με 6-0!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η μεγάλη αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο της Super League 2, αφού Απόλλων Σμύρνης και Καλλιθέα έμειναν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο παιχνίδι με τον Λουκίνα να σημειώνει το 6ο γκολ του στη σεζόν στο 21’.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση και δύο λεπτά αργότερα είχε δοκάρι με τον Κουάδρα (23’). Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Σαντάντ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49’), η οποία σταμάτησε στο δοκάρι του Στρέζου.

Η πίεση των γηπεδούχων ωστόσο απέδωσε καρπούς στο 80’, όταν ο Μωραϊτής είχε μείνει αμαρκάριστος στην περιοχή της Καλλιθέας και σκόραρε με κεφαλιά για να κάνει το 1-1. Ως το φινάλε το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.


Μία πολύ σημαντική νίκη στη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Super League 2 πήρε ο Θεσπρωτός. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα επικράτησε με 6-0 εντός έδρας του Απόλλωνα Λάρισας και έτσι πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» στη φετινή σεζόν.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης οι Δρίτσας και Ρούσης που σκόραραν έκαστος από δύο φορές, καθώς και ο τερματοφύλακας Τσιμόπουλος ο οποίος πέτυχε γκολ με εκτέλεση πέναλτι στο 85’! Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κωνσταντίνου στις καθυστερήσεις.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0