Football Talk

Γιουβέντους - Αταλάντα 3-3: Ματσάρα που τα είχε όλα, εκτός από νικητή! (video)

Γιουβέντους - Αταλάντα 3-3: Ματσάρα που τα είχε όλα, εκτός από νικητή! (video)
Γιουβέντους και Αταλάντα αρνήθηκαν να... χάσουν κι έδωσαν μία μοναδική, ποδοσφαιρική «παράσταση», μέσω μίας ισοπαλίας με έξι γκολ (22/01, 3-3)!
Ήταν ντέρμπι και φρόντισαν να το αποδείξουν και στο «χορτάρι»! Γιουβέντους και Αταλάντα προσέφεραν γκολ και θέαμα στο Τορίνο, και παρότι καμία από τις δύο δεν «γεύτηκε» το... τρίποντο (22/01, 3-3), υπήρξε νικητής στη μεταξύ τους αναμέτρηση: το ίδιο το ποδόσφαιρο!

Έβγαλε αντίδραση η «Γηραιά Κυρία», παρά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και την έφεραν στην 9η θέση της Serie A, στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη, η Αταλάντα έχασε την ευκαιρία να κερδίσει και να «πατήσει»... τετράδα.

Το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, από το γκολ του Λούκμαν στο 4', ωστόσο κατάφερε να φέρει το ματς... τούμπα, μέσα σε εννέα λεπτά.

Ο Ντι Μαρία ισοφάρισε με πέναλτι στο 25' και ο Μίλικ έκανε το 2-1 στο 34', αλλά η Αταλάντα «απάντησε» στο 2ο μέρος.

 
Ο Μέλε έφερε το ματς στα ίσα στο 46ο λεπτό και ο Λούκμαν, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έδωσε ξανά το προβάδισμα στους «μπεργκαμάσκι» στο 53'.



Η Γιουβέντους, ωστόσο, βρήκε τα ψυχολογικά αποθέματα και είπε την τελευταία της λέξη στο 65', με τον Ντανίλο να διαμορφώνει το 3-3 ως τελικό της αναμέτρησης, με ένα φάουλ-κεραυνό εκτός περιοχής.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο, ΜακΚένι, Φατζιόλι (81' Κουαδράδο), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (61' Κιέζα), Ντι Μαρία (74' Μιρέτι), Μίλικ (74' Κιν)

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Παλομίνο (15' Ντεμιράλ), Σκαλβίνι, Χάτεμπερ, Ντε Ρουν, Έντερσον (83' Ντιμσίτι), Μέλε (84' Ρουγκέρι), Λούκμαν, Μπόγκα (66' Πάσαλιτς), Χόιλουντ (83' Μουριέλ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0