Football Talk

Σαλερνιτάνα – Νάπολι 0-2: Ο Οσίμεν είναι ασταμάτητος και οι «παρτενοπέι» πλησιάζουν στο Σκουντέτο! (video)

Σαλερνιτάνα – Νάπολι 0-2: Ο Οσίμεν είναι ασταμάτητος και οι «παρτενοπέι» πλησιάζουν στο Σκουντέτο! (video)

Με πειστική εμφάνιση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, η Νάπολι δεν έδωσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το δικαίωμα στη Σαλερνιτάνα  να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς και επικράτησε με 2-0, διευρύνοντας την διαφορά από την 2η Μίλαν, στους 12 βαθμούς.

Η Νάπολι συνεχίζει ακάθεκτη προς τον τίτλο και το επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά, αφού πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Σαλερνιτάνα, νικώντας με 2-0 για την 19η αγωνιστική της Serie A. Έτσι, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έφτασε στους 50 βαθμούς, αυξάνοντας την διαφορά από την Μίλαν στους  12 βαθμούς, με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ωστόσο, για να φτάσουν έως τους τρεις βαθμούς της νίκης οι «Παρτενοπέι» έπρεπε να αποδείξουν την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο. Και κάτι τέτοιο έκαναν, αφού δεν άφησαν περιθώρια στην Σαλερνιτάνα σε κανέναν σχεδόν σημείο του παιχνιδιού.

Οι πρώτες επιθετικές προσπάθειες των παικτών της Νάπολι βρήκαν…. αντίπαλο έναν εκπληκτικό Γκιγιέρμο Οτσόα, αλλά αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Ζαμπό Ανγκισά έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή, έβγαλε παράλληλη μπαλιά στον Ντι Λορέντζο στο δεύτερο δοκάρι και αυτός έκανε το 1-0 δίνοντας το προβάδισμα, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

 

Το γκολ έδωσε ώθηση στους Ναπολιτάνους και τρία λεπτά μετά την επανέναρξη, ο Οσίμεν με κοντινό τελείωμα έγραψε το 2-0, πετυχαίνοντας το 13ο γκολ του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

 

Στη συνέχεια, η Νάπολι έλεγξε τον ρυθμό, διατήρησε το υπέρ τη αποτέλεσμα και πήρε μια ακόμα νίκη στο δρόμο για το «πολυπόθητο» Σκουντέτο.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Σαλερνιτάνα (Νταβίντε Νίκολα): Οτσόα, Πιρόλα, Ντανίλιουτς (85' Σάμπια), Γκιομπέρ (16' Λοβάτο), Καντρέβα, Κουλιμπαλί, Καβίλια, Βιλένα (73' Βαλένσια), Μπράνταριτς, Πιάτεκ, Ντία (85' Μποναζόλι)

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κιμ, Ντουάρτε, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (86' Ντομπελέ), Λοσάνο (86' Πολιτάνο), Όσιμεν (89' Σιμεόνε), Ελμάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0