Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαγιαδολίδ 3-0: Υπόθεση εννέα λεπτών, με... όργια Γκριεζμάν! (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαγιαδολίδ 3-0: Υπόθεση εννέα λεπτών, με... όργια Γκριεζμάν! (video)
«Πάρτι» της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Βαγιαδολίδ (21/01, 3-0), «τελείωσε» το ματς μέσα σε εννέα λεπτά!
Πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού, η Ατλέτικο Μαδρίτης «καθάρισε» το ματς κόντρα στη Βαγιαδολίδ! Οι «ροχιμπλάνκος» με τον Γκριεζμάν σε μεγάλα κέφια -γκολ και ασίστ- επικράτησαν με σκορ 3-0 (21/01), πετυχαίνοντας τρία γκολ σε εννέα λεπτά (19', 23', 28') και διατήρησαν το +3 από την 5η στον βαθμολογικό πίνακα της La Liga, Βιγιαρεάλ.

Από την άλλη πλευρά, η Βαγιαδολίδ υπέστη την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε έδειξε με το... καλημέρα τις διαθέσεις του, αφού μόλις στο 3ο λεπτό, είχε δοκάρι με τον Μοράτα. Όπως φάνηκε, ήταν απλώς η προειδοποιητική «βολή», για το... ξέσπασμα που θα ακολουθούσε!

Ο Μοράτα «άνοιξε» τον «χορό» των γκολ στο 19', μετά από ασύλληπτη ασίστ του Γκριεζμάν. Στο 23ο λεπτό, ο Γάλλος έγινε από δημιουργός, «εκτελεστής» και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με υπέροχο «τακουνάκι», ενώ ο Ερμόσο στο 28', «τελείωσε» ουσιαστικά το ματς, μέσα σε εννέα λεπτά!







Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε «διαχείριση» δυνάμεων. «Έσβησε», ουσιαστικά, τις μηχανές της και πέραν μίας καλής προσπάθειας του Κορέα στο 66' και ακόμα μίας του Καράσκο στο 89', δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική, με το 3-0 να παραμένει ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Βίτσελ, Ερμόσο, Μαντάβα, Κόκε (76' Σαούλ), Κορέα, Γιορέντε (56' Ντε Πολ), Λεμάρ (56' Κοντογκμπιά), Γκριεζμάν (56' Καράσκο), Μόρατα (75' Ντεπάι)

Βαγιαδολίδ (Ρόχο Μαρτίν): Μάσιπ, Πέρες (60' Φρεσνέδα), Σάντσες (69' Ρόσα), Ελ Γιαμίκ, Τόρες, Ολάσα (60' Πλάτα), Αγουάδο, Πέρες (75' Γκουαρδιόλα), Πλάνο, Βάισμαν, Λεόν (75' Μέσα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0