Football Talk

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ για την Ελλάδα, είναι κάτι σαν την Νάπολι στην Ιταλία»

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ για την Ελλάδα, είναι κάτι σαν την Νάπολι στην Ιταλία»
«Απασφάλισε» για μία ακόμα φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, αποθεώνοντας τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός σύγκρινε τον «δικέφαλο» με τη Νάπολι, τονίζοντας πως λειτουργεί ως... εκφραστής της αντίστασης στην Ελλάδα.
Σε δηλώσεις που για μία ακόμα φορά θα συζητηθούν προέβη ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας στην ρουμανική ιστιοσελίδα «sport.ro». Έσταξε... μέλι για μία ακόμα φορά για τους οπαδούς του «δικεφάλου», και προσπάθησε να δώσει σε όλους να καταλάβουν το πάθος με το οποίο ζουν οι φίλοι της ομάδας για τον αγαοημένο τους σύλλογο. Μάλιστα, μίλησε για τον ΠΑΟΚ που λειτουργεί ως... προπύργιο και αντίβαρο αντίστασης στην Αθήνα.

«Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί το αντίπαλο δέος της Αθήνας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο εκφραστής της αντίστασης αυτής στην Ελλάδα. Είναι κάτι σαν τη Νάπολι στην Ιταλία.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Το πάθος ξεχειλίζει όχι μόνο σε πατεράδες και γιους, αλλά σε ολόκληρες γενιές οικογενειών! Όταν πάμε στο γήπεδο όλοι είναι παθιασμένοι. Ηλικιωμένοι, ζευγάρια, νέοι, άνθρωποι με δύο παιδιά στην αγκαλιά, περιμένουν το λεωφορείο να μας χαιρετήσουν. Μας ακολουθούν όπου και αν παίζουμε. Με λεωφορεία, αεροπλάνα. Δεν μπορεί λοιπόν να συγκριθεί με τίποτα. Η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι απίστευτη. Βέβαια, σε στιγμές δυσκολίας όλο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια τεράστια πίεση. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να το διαχειριστείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος προπονητής.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0