Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά απέχουμε πολύ από την ομάδα που ήμασταν»

Γκουαρδιόλα: «Χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά απέχουμε πολύ από την ομάδα που ήμασταν»

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να επικρατήσει με 4-2 της Τότεναμ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αναφέρει στις δηλώσεις του, ότι λείπει το πάθος τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να βελτίωσε αισθητά την αγωνιστική της εικόνα και να πέτυχε μια φοβερή ανατροπή με 4-2 επί της Τότεναμ, άλλα ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε αρκετά παράπονα.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Ισπανός έκανε λόγο για έλλειψη πάθους, σε αντίθεση με την Άρσεναλ που όπως τόνισε, έχει την φλόγα και θέλει να γράψει ιστορία μετά από δύο δεκαετίες.

«Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά απέχουμε πολύ από την ομάδα που ήμασταν. Αυτή τη φορά ήμασταν τυχεροί, αλλά αν δεν αλλάξουμε, αργά ή γρήγορα θα χάσουμε ξανά βαθμούς. Μας λείπει το πάθος, η φωτιά μέσα μας για να κερδίσουμε από το πρώτο λεπτό. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους μας. Ήταν σιωπηλοί για 45 λεπτά. Μας αποδοκίμαζαν επειδή χάναμε, όχι γιατί δεν παίζαμε καλά. Βλέπω πως μας λείπει η φλόγα, αλλιώς δεν θα δεχόμασταν γκολ σε κάθε ματς», τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών.

«Είναι δική μου δουλειά να ξαναδώσω τη φλόγα στην ομάδα μου. Θέλω όμως και τον κόσμο μας μαζί. Όχι αυτούς που έρχονται στα εκτός έδρας! Αυτοί είναι οι καλύτεροι, αλλά αυτούς στο ‘Έτιχαντ’. Χρειαζόμαστε τη στήριξή τους συνέχεια, αλλά όλοι είναι… χαλαροί. Η Premier League δεν σου κάνει χάρες. Η Άρσεναλ είναι πρώτη και βλέπω πως έχει τη φλόγα. Δεν έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και δύο δεκαετίες και θέλουν να γράψουν ιστορία. Θέλω να δω το ίδιο πάθος και από μας», πρόσθεσε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0