Football Talk

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: «Βασιλική» ανατροπή με πρωταγωνιστή Θεμπάγιος! (video)

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: «Βασιλική» ανατροπή με πρωταγωνιστή Θεμπάγιος! (video)

Μπορεί να βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, ωστόσο με μια σπουδαία ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Θεμπάγιος η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-2 της Βιγιαρεάλ και προκρίθηκε στους "8" του κυπέλλου!

Η απώλεια του Σούπερ Καπ από τη Μπαρτσελόνα, σε συνδυασμό με το "χαστούκι" του 2-0 στο ημίχρονο φαίνεται πως "ξύπνησαν" τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με μια εξαιρετική εμφάνιση για μισή ώρα, η "βασίλισσα" ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και με ήρωα τον Ντάνι Θεμπάγιος γύρισε το ματς σε 3-2 και πήρε παλικαρίσια πρόκριση επί της Βιγιαρεάλ, μαζί με το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας.

Το σπουδαίο παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά. Μόλις στο 4' η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Καπού και εκείνος με ένα καταπληκτικό βολέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0!


Η Ρεάλ πήρε τα πάνω της και στο 10' ο Βαλβέρδε έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση ύστερα από πάσα του Μεντί. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν φοβερός με τη μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω κάτω. Ωστόσο φτάσαμε στο 36' για να δούμε ξανά σπουδαία φάση. Ο Μεντί γύρισε τη μπάλα κοντά στο πέναλτι, ο Ροντρίγκο πλάσαρε αλλά ο Πάου Τόρες απομάκρυνε πριν η μπάλα πάει προς τα δίχτυα!

Η Βιγιαρεάλ όμως ήταν εκείνη που ευτύχησε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Στο 41' οι παίκτες του Σετιέν "έκρυψαν" τη μπάλα, ο Ζεράρ Μορένο έκανε την πάσα και ο Τσουκουέζε νίκησε από κοντά τον Κουρτουά και έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου!

Η Ρεάλ μπήκε στην επανάληψη με σκοπό να πιέσει ώστε να μειώσει. Στο 57ο λεπτό οι παίκτες του Αντσελότι συνεργάστηκαν καταπλητικά, ο Θεμπάγιος (είχε μπει μόλις ένα λεπτό πριν στο ματς) έκανε την ασίστ και ο Βινίσιους μείωσε σε 2-1.


Οι "μερένχες" πήραν τα πάνω τους και στο 70' ο Μιλιτάο έφερε και πάλι την ισορροπία. Ύστερα από κόρνερ του Ασένσιο, ο Μπενζεμά πήρε την κεφαλιά, ο Γιόργκενσεν απέκρουσε και ο Μιλιτάο σκόραρε σε κενή εστία για το 2-2.


Έξι λεπτά αργότερα ο Καμαβινγκά σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία. Ο Γάλλος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η ολική ανατροπή όμως ήρθε. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, η "χρυσή αλλαγή" του Κάρλο Αντσελότι, έδωσε τη λύση. Στο 86' ο Ασένσιο έσωσε τη μπάλα πριν περάσει άουτ, την γύρισε έξω και ο Θεμπάγιος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 3-2 υπέρ της "βασίλισσας"! Το τριπλό σφύριγμα του Μουνουέρα υπέγραψε μια σπουδαία ανατροπή-πρόκριση για τους πρωταθλητές Ισπανίας!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βιγιαρεάλ (Σετιέν): Γιόργκενσεν, Φόιτ (52' λ.τ. Μαντί), Αλμπιόλ (46' Κουένκα), Πάου Τόρες, Αλμπέρτο Μορένο, Παρέχο, Καπού, Μπαένα, Τσουκουέζε, Πίνο (68' Μοράλες), Ζεράρ Μορένο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Καμαβινγκά, Κρόος (56' Θεμπάγιος), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (56' Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0