Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Αλ Νασρ & Αλ Χιλάλ Stars 2-2: Πήρε δις το... αίμα του πίσω ο Κριστιάνο! (Video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Αλ Νασρ & Αλ Χιλάλ Stars 2-2: Πήρε δις το... αίμα του πίσω ο Κριστιάνο! (Video)
Σιγά που θα έμενε με σταυρωμένα χέρια ο Κριστιάνο. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφερε αρχικά το grande φιλικό στα ίσια, όντας έυστοχος από την άσπρη βούλα. σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κέιλορ Νάβας. Η Παρί πήρε ξανά τα... ηνία με τον Μαρκίνιος, όμως ο Ρονάλντο ήταν και πάλι εκεί για να ισοφαρίσει ξανά με δεύτερη προσπάθεια (2-2).
Δεν υπήρχε περίπτωση ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην έβαζε το ονομά του δίπλα σε εκείνο του Μέσι στην τελευταία (;) τους παράσταση και το έκανε από την άσπρη βούλα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κέρδισε το πέναλτι από τον Κέιλορ Νάβας σε λάθος εξοδό του και ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1. στο 34'.
Παρόλα αυτά, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έμεινε χωρίς αντίδραση. Παρότι έμεινε και με 10 παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Μπερνάτ, οι Παριζιάνοι μπήκαν και πάλι σε θέση οδηγού από τα πόδια του Μαρκίνιος στο 43'.

Και αφού δεν κατάφεραν να κάνουν το 3-1 με το χαμένο πέναλτι του Νειμάρ (απέκρουσε ο Αλ Οβαΐς), ο Κριστιάνο έφερε το ματς στην ισορροπία με δεύτερη προσπάθεια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ριμπάουντ σε δική του κεφαλιά στο δοκάρι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0