Football Talk

«Λυτρώθηκε» στο 90+3' και προκρίθηκε στους «8» με πάρτι η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα-Σιώπη

«Λυτρώθηκε» στο 90+3' και προκρίθηκε στους «8» με πάρτι η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα-Σιώπη
Η Τραμπζονσπόρ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας, αφού επικράτησε της Ουμρανιγιεσπόρ με 4-1 (18/01), με πολύ επεισοδιακό τρόπο και παρ' ολίγον... μοιραίο, τον Τάσο Μπακασέτα.
Με το ένα «πόδι» εκτός Κυπέλλου Τουρκίας βρέθηκε η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη, αλλά με ένα γκολ-φιλί της ζωής από τον Βίτορ Ούγκο στο 90+3', μετέτρεψε μία αγχωτική πρόκριση σε... πάρτι, επικρατώντας της «ουραγού» στο πρωτάθλημα Τουρκίας, Ουμρανιγιεσπόρ, με σκορ 4-1 (18/01) εκτός έδρας, στην παράταση.

Κάπως έτσι, η «παρέα» των Μπακασέτα και Σιώπη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας, «λυτρώνοντας» παράλληλα και τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Τάσος Μπακασέτας, «επιστρατεύτηκε» στο 46ο λεπτό, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, και στο 101ο λεπτό της παράτασης, έχασε πέναλτι, με το σκορ να είναι στο 1-1.

Εν τέλει, δεν κόστισε στην ομάδα του και τα δύο γκολ του Γιαζίτσι (104', 111') κι ένα του Γκόμες (114') από ασίστ του Μπακασέτα, διαμόρφωσαν το 4-1 ως τελικό σκορ ενός ματς, στο οποίο ο Μανώλης Σιώπης δεν αγωνίστηκε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0