Football Talk

Ριτσάρλισον για τον αποκλεισμό από Μουντιάλ: «Χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου»

Ριτσάρλισον για τον αποκλεισμό από Μουντιάλ: «Χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου»

Ο Ριτσάρλισον μίλησε για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Μουντιάλ και παραδέχθηκε ότι ήταν ένα σοκ για τον ίδιο, ενώ ακόμη και 1,5 μήνα μετά στεναχωριέται όταν βλέπει τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Η Βραζιλία αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κροατία στο Μουντιάλ του Κατάρ, μία εξέλιξη που όμως ανέφερε ο Ριτσάρλισον ήταν ένα σοκ.

Ο Βραζιλιάνος παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN της πατρίδας του και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της «σελεσάο» στο Μουντιάλ, τονίζοντας πόσο βαριά πήρε την ήττα από τους Κροάτες.

Συγκεκριμένα ο Ριτσάρλισον δήλωσε:

«Ήταν ένα σοκ, χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου. Ήταν δύσκολο να ανακάμψεις. Ακόμα και τώρα βλέπω videos στα social media από το παιχνίδι και στενοχωριέμαι. Θα πρέπει όμως να προχωρήσουμε. Είμαι ακόμα νέος και νομίζω ότι μπορώ να πάρω μέρος σε τουλάχιστον ένα ακόμα Μουντιάλ ή δύο.

Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε, πήγαμε εκεί για να πάρουμε το τρόπαιο. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που πέτυχα εκείνο το γκολ κόντρα στην Σερβία (σ.σ. ψηφίστηκε ως το καλύτερο στο Μουντιάλ) αλλά δεν ήταν ο στόχος που ήθελα. Τώρα είναι η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0