Football Talk

Ρόμα-Φιορεντίνα 2-0: Είμπραχαμ «κερνούσε» και Ντιμπάλα... εκτελούσε! (video)

Ρόμα-Φιορεντίνα 2-0: Είμπραχαμ «κερνούσε» και Ντιμπάλα... εκτελούσε! (video)
Σε Ρόμπιν και Μπάτμαν που ενίοτε εναλάσσονται, ευελπιστεί πως θα εξελιχθεί και πάλι το δίδυμοΝτιμπάλα και Έιμπραχαμ, το οποίο οδήγησε τη Ρόμα στο τρίποντο κόντρα στη Φιορεντίνα (2-0) που έπαιζε από νωρίς με παίκτη λιγότερο.
Επιστροφή στις νίκες για τους Ρωμαίους, οι οποίοι είχαν ακολούθησαν το μοτίβο Έιμπραχαμ-Ντιμπάλα και πέτυχαν μία πολύ σημαντική νίκη στη μάχη που δίνουν για τα ευρωπαικά εισιτήρια. Με παίκτη λιγότερο και μάλιστα για 70 λεπτά, αγωνίστηκαν οι «βιόλα», λόγω κόκκινης του Ντοντό.

Μετά την ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Μίλαν, οι «τζιαλορόσι» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και έπιασαν Αταλάντα και Λάτσιο στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. 

Από πολύ νωρίς η Ρόμα υπερτερούσε αρριθμητικά καθώς ο Ντοντό είδε στο 24' δεύτερη κίτρινη κάρτα (στο 4' η πρώτη), πλεονέκτημα που.. εξαργύρωσε λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 40', όταν ο Κριστάντε έκλεψε τη μπάλα στον άξονα, ο Τσελίκ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Έιμπραχαμ έστρωσε με το στήθος στον Αργεντινό και εκείνος με εξαιρετικό βολέ έκανε το 1-0. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου τρεις μήνες για να ξαναβρει δίχτυα στο πρωτάθλημα ο Αργεντινός.

Οι γηπεδούχοι και με το πάικτη παραπάνω έλεγχαν το ματς και στο 82' με νέα συνεργασία των δυο επιθετικών τους «κλείδωσαν» τη νίκη O Έιμπραχαμ πάτησε περιοχή, γύρισε τη μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι και ο Ντιμπάλα ήταν και πάλι εκεί για να γράψει το τελικό αποτέλσμα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0