Football Talk

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Το «pasillo» της Μπάρτσα στη Ρεάλ και οι πανηγυρισμοί των νικητών (video)!

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Το «pasillo» της Μπάρτσα στη Ρεάλ και οι πανηγυρισμοί των νικητών (video)!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας επικρατώντας με 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ριάντ. Οι «μπλαουγκράνα» αφού έκαναν «pasillo» προς τιμήν των αντιπάλων τους, πανηγύρισαν έξαλλα την πρώτη κούπα της σεζόν!

Η πρώτη κούπα της σεζόν για τη Μπαρτσελόνα είναι γεγονός. Η ομάδα του Τσάβι νίκησε με 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ, φτάνοντας τις 14 κατακτήσεις (πρώτη στη σχετική λίστα)! Αυτός ήταν και ο πρώτος τίτλος του Τσάβι με το ρόλο του προπονητή στους Καταλανούς.

Οι Καταλανοί το χάρηκαν με την ψυχή τους, όμως δεν ξέχασαν το «ευ αγωνίζεσθαι», όταν έκαναν το γνωστό σε όλους «pasillo» προς τιμήν των αντιπάλων τους (και των διαιτητών).

Πριν την απονομή, ο φακός απαθανάτησε τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, εμφανώς συγκινημένο, στην αγκαλιά του Τσάβι.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς, που έπιασε στην πρώτη θέση των συμμετοχών σε classico (45) τους Μέσι και Σέρχιο Ράμος, πήρε -ως αρχηγός- τελευταίος το μετάλλιό του, ανέβηκε στο βάθρο και σήκωσε ψηλά το τρόπαιο εν μέσω αποθέωσης!

Μανώλης Μακρόπουλος
www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0