Football Talk

Σασουόλο - Λάτσιο 0-2: Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο μήνες για τους «Λατσιάλι»! (video)

Σασουόλο - Λάτσιο 0-2: Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο μήνες για τους «Λατσιάλι»! (video)
Η Λάτσιο πέρασε από τη Ρέτζιο Εμίλια, επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της Σασσουόλο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Serie A μετά από δύο μήνες!
Η Λάτσιο ανέβηκε ξανά στην 5η θέση του ιταλικού πρωταθήματος, καθώς επικράτησε με 2-0 της Σασσουόλο, με τους Ζακάνι και Φελίπε Άντερσον να σκοράρουν στο τέλος κάθε ημιχρόνου (45+3' και 90+2').


Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη η νίκη της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι, μετά το εντός έδρας τρίποντο με την Μόντσα στις 10 Νοέμβρη του προηγούμενου έτους. 

Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, βλέποντας τον αρχηγό τους, Τσίρο Ιμόμπιλε να αποχωρεί τραυματίας στο 14'.

Προφανώς, στο στρατόπεδο των «γαλάζιων» περιμένουν με αγωνία τις εξετάσεις του Ιταλού ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Παρ' όλα αυτά, ο Τζακάνι «γλύκανε» τους «Λατσιάλι» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι για το 0-1.

Κι όπως ακριβώς «χτύπησε» στο α' μέρος, έτσι έπραξε και στο δεύτερο, με τον Φελίπε Άντερσον να σφραγίζει το τρίποντο στο 90+4' με όμορφη ατομική ενέργεια.



Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου, που είδε το ματς από τον πάγκο, συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις της και απέχει εφτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη αλλά με ματς περισσότερο.

Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0